De Jong

Mooie winkel

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de mooie review over onze winkel en verkoopsters.
Jammer dat u niet heeft kunnen genieten van onze heerlijke koffie. Wij zullen hier bij een volgend bezoek zeker aan denken...
Bedankt voor de mooie review over onze winkel en verkoopsters.
Jammer dat u niet heeft kunnen genieten van onze heerlijke koffie. Wij zullen hier bij een volgend bezoek zeker aan denken 😊
Veel plezier met de aangekochte bank.
Team Pronto Wonen Sliedrecht online

F.J. Koens

Prima zaak, vriendelijk personeel

Boender

Prima geholpen door de dame

Arjan

Super

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn verheugd dat u enthousiast bent over onze winkel, ons assortiment en over de service en klantvriendelijkheid van onze verkoopmedewerkers. Daar zijn... Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn verheugd dat u enthousiast bent over onze winkel, ons assortiment en over de service en klantvriendelijkheid van onze verkoopmedewerkers. Daar zijn we heel blij mee!
Wij wensen u veel plezier van uw aankoop en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen in onze showroom.
Vriendelijke groet,
Ingrid, Pronto Wonen Poortvliet

Ellen

Komen kijken om inspiratie op te doen en meteen handig adviezen meegekregen. Natuurlijk ook bij andere winkels gaan kijken, maar uiteindelijk vrijwel alles (complete woon- en eetkamer) bij Pronto... Komen kijken om inspiratie op te doen en meteen handig adviezen meegekregen. Natuurlijk ook bij andere winkels gaan kijken, maar uiteindelijk vrijwel alles (complete woon- en eetkamer) bij Pronto gekocht, mooi assortiment, veel keuze om op maat te maken en heel erg prettig, deskundig advies. Niet alleen per meubelstuk, maar ook hoe het bij elkaar past, hoe slijtvast het is etc. En mensen die alle tijd voor je nemen, meedenken en je ook alle ruimte geven als je nog even wilt nadenken en rondstruinen. Gewoon een hele prettige ervaring.

Hele prettige, vriendelijke service. Goed deskundig advies, geen verkooppraatjes.

Vooral: koester de goede mensen die voor jullie werken.

Beste Ellen,
Wat een mooie beoordeling, hartelijk bedankt hiervoor! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens in de winkel!
Team...
Beste Ellen,
Team Pronto Wonen

B.Nijsingh

Prima ervaring

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bank. Hopelijk mogen we u in de toekomst ook nog eens ontvangen.
Team Pronto Wonen...
Team Pronto Wonen Meppel

Janet

Komt afspraken na, reageert snel op mail

Beste Janet,
Hartelijk dank voor je review!
Wij zijn blij om te horen dat je goed geholpen bent.
Graag tot ziens bij ons in de winkel en veel plezier van de eetstoelen.
Met...
Beste Janet,
Hartelijk dank voor je review!
Wij zijn blij om te horen dat je goed geholpen bent.
Graag tot ziens bij ons in de winkel en veel plezier van de eetstoelen.
Team Pronto Wonen Emmen

Pronto Vlaardingen

Ben echt heel vriendelijk en goed geholpen door Henk
Deze verkoper dacht echt heel goed mee
Dik tevreden

Beste Yvonne,
Leuk dat je Henk via deze weg nog even extra in de spotlight zet met de mooie review!
We zijn ook erg blij dat hij deel uitmaakt van ons team.
Leuk dat we je mochten...
Beste Yvonne,
We zijn ook erg blij dat hij deel uitmaakt van ons team.
Leuk dat we je mochten helpen met het uitkiezen van de perfecte bank en we hopen dat hij binnenkort mooi in de woonkamer zal staan 😊
Team Pronto Wonen Vlaardingen online

den besten

Prachtige zaak

Reactie Pronto Wonen:

Ontzettend bedankt voor de goede beoordeling familie den Besten!
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe meubels!
Carlijn
Pronto Wonen Elburg

Pronto

Fijn personeel, veel meubels opgesteld, soms wel wat vol.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor je mooie review.
Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en er genoeg keus was.
Team Pronto Wonen Spijkenisse online