Martorell

Goede en vriendelijke adviezen

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van het nieuwe vloerkleed!
Met vriendelijke groet, Pronto Wonen Nijmegen

J.v.Doremalen

Nette winkel

Reactie Pronto Wonen:

Beste meneer van Dorenmalen, fijn dat u goed bent geholpen! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Groetjes Team Pronto Wonen Helmond.

Lucas

Prima ervaring. Goed geholpen!

Van iersel Tilburg

Netjes en correct behandeld

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat de koffie goed gesmaakt heeft! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Met...
Pronto Wonen Breda

Jan Verboord

Heel goed

Beste Jan,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geadviseerd bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met...
Beste Jan,
Pronto Wonen den Bosch

A.H.Slagmolen

Goed overzichtelijke zaak en vriendelijke dame die ons heeft begeleid

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe banken en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!...
Pronto Wonen Heerlen

Könings

Mooie winkel, mooie uitstraling, leuk personeel.

Beste klant,
Wat een mooie complimenten, bedankt hiervoor! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons!
Pronto Wonen...
Pronto Wonen Heerlen

Antoinette van Nunen-Hendriks

Ontzettend fijn geholpen

Beste Antoinette,
Beste Antoinette,
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Jesse! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen en wensen u alvast veel plezier met uw aankoop!
Pronto Wonen Eindhoven

Erna

Top winkel

Beste Erna,
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet,
Pronto...
Beste Erna,
Pronto Wonen Nijmegen

Eichelsheim

Heel goed

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Nijmegen