Reactie Pronto Wonen:
Beste,
Hartelijk dank voor uw tijd voor het schrijven van deze positieve review voor ons filiaal Pronto Strijen!
Goed om te lezen dat u het winkelbezoek als prettig heeft ervaren.
Graag...
Beste,
Goed om te lezen dat u het winkelbezoek als prettig heeft ervaren.
Graag...
Beste meneer Engel,
Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score!
Graag tot ziens in onze winkel.
^Sharona
Pronto Wonen Tilburg
Beste Simone, fijn dat de koffie lekker was en dat je zo tevreden bent over de klantvriendelijkheid en de geboden service! Hopelijk zijn de kinderstoelen naar wens. Mochten wij nog iets voor je...
Hartelijk dank voor deze mooie review Evelien.
Fijn om te horen dat u veel inspiratie kon opdoen bij ons in de winkel hopelijk tot snel weer.
Met vriendelijke groet Team Pronto Wonen Soest
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eethoek!
Met vriendelijke...
Beste klant,
Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Ronald! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Beste Adje,
Wat super fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Verder wensen wij u hier veel plezier mee!...