Son

Zeer prettig geholpen, zoals eigenlijk altijd wel als ik Pronto bezoek.
Niet opdringerig en deskundig
Leuke meubels voor een betaalbare prijs

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u wederom zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe fauteuil!
Met...
Pronto Wonen Eindhoven

Pronto Wervershoof

Hele mooie meubels voor een betaalbare prijs.

Reactie Pronto Wonen:

Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Hoffer! Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent over onze goede service en de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet, Team... Wat leuk om te lezen heer/mevrouw Hoffer! Bedankt voor de review. Fijn dat u tevreden bent over onze goede service en de mooie meubelen! Graag tot de volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof

Huisman

Goede service en vriendelijk personeel

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad! Wij hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Pronto Wonen...
Pronto Wonen Nijmegen

Handers en Hazel

Positief

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze feedback Natalie!
Veel plezier gewenst met de mooie stoelen en lamp!
Carlijn
Pronto Wonen Zwolle

Fransen

Verkoopster was erg vriendelijk en probeerde alles goed uit te leggen, maar was moeilijk te verstaan. Dit ivm ander geboorteland.

Reactie Pronto Wonen:

Beste mevrouw van de Mortel, fijn dat u zo vriendelijk bent geholpen en dat u goede uitleg heeft gehad! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan bent u altijd van harte welkom in onze... Beste mevrouw van de Mortel, fijn dat u zo vriendelijk bent geholpen en dat u goede uitleg heeft gehad! Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Groetjes Team Pronto Wonen Helmond.

F de Ruijter.

Goed, maar meer vrijlaten !

P. Breukink

Perfect geholpen door Susan

Reactie Pronto Wonen:

Geachte heer en mevrouw Breukink.
Bedankt voor de leuke review. Heel veel plezier gewenst met de mooie stoelen.
Susan

Karin van der velde

Heel fijn , betrouwbaar en meedenkend

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Karin!

familie van Leuken

Heel prettig

Reactie Pronto Wonen:

Beste familie van Leuken, fijn dat jullie bezoek aan onze winkel als heel prettig is ervaren. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel.... Beste familie van Leuken, fijn dat jullie bezoek aan onze winkel als heel prettig is ervaren. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan bent u altijd van harte welkom in onze winkel. Groetjes Team Pronto Wonen Helmond.