Andrea

Zeer kundige, niet dwingende en vriendelijke verkoopster die alles enorm goed toelicht en zich ervan verzekerd dat jouw wensen worden gehonoreerd.

Beste Andrea,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe hoekbank!
Met vriendelijke groet,...
Beste Andrea,
Pronto Wonen Den Bosch

van hoof

Prettig

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de eetbank. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke groet,...
Beste klant,
Pronto Wonen Uden

A.P. Houtkamp

Wij zijn zeer goed geholpen met alle tijd.

Arjan

Mooie winkel, goed advies en hulp

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review en deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw bank en ontvangen u graag nog eens in onze winkel.
Team Pronto Wonen Meppel

D. During

Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam

Jan

Vriendelijke ontvangst. men nam uitgebreid de tijd om ons goed te adviseren

Hoi Jan,
Wij willen je hartelijk danken voor deze waardevolle review. LEUK!!
M.v.g. Team Pronto Volendam

de Haan

Zijn voor de 2de x hier gekomen om nog een bestelling te doen. We worden hier heel vriendelijk ontvangen! Verkoopster heeft kennis van zaken. Er wordt hier ruim de tijd voor klanten genomen. Zijn voor de 2de x hier gekomen om nog een bestelling te doen. We worden hier heel vriendelijk ontvangen! Verkoopster heeft kennis van zaken. Er wordt hier ruim de tijd voor klanten genomen.
Voelen ons hier welkom en niet zomaar iemand die wat komt bestellen.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de hele mooie review.
Erg fijn om te horen dat uw zo fijn geholpen bent en de verkoopster alle tijd had om u te helpen met het uitzoeken van de nieuwe bank.
Wij wensen u er...
Bedankt voor de hele mooie review.
Wij wensen u er alvast heel veel plezier mee.
- Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Ronald Jacobs

Relax fauteuil en eettafel stoelen gekocht

Beste Ronald,
Bedankt voor de mooie 5-sterren review!
Veel plezier met de aangekochte stoelen.
Wij zullen uw feedback meenemen in ons overleg.
Team Pronto Wonen Vlaardingen online

fam. Grammer

Veel variatie, heerlijk om door de winkel te lopen en ze laten je lekker je gang gaan en zijn er als je advies nodig hebt. Ga zo door.

Fam.buysman

Bedankt voor de feedback meneer / mevrouw Buysman,
Wat leuk om te horen dat er alle tijd voor u werd genomen.
Graag tot een volgende keer!
Team Pronto Wonen...
Bedankt voor de feedback meneer / mevrouw Buysman,
Wat leuk om te horen dat er alle tijd voor u werd genomen.
Graag tot een volgende keer!
Team Pronto Wonen Wervershoof.