Zeer positief!
Reactie Pronto Wonen:
Beste Brigitte,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels!
Beste Brigitte,
Met vriendelijke groet,...
Enthousiaste medewerkers die heel klantvriendelijk zijn.
Nee eigenlijk niet
Beste Niek,
Bedankt voor deze prachtige beoordeling. We hebben u met plezier geholpen en wensen u alvast veel woonplezier.
Team Pronto Wonen
Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u al meerdere keren zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank en stoelen!
Beste mevrouw Hof,
hartelijk dank voor je review!
Graag tot ziens bij ons in de winkel.
Team Pronto Wonen Emmen
Beste Ronald, bedankt voor deze mooie review! Fijn dat u tevreden bent op alle punten, hier worden wij blij van! Graag tot een volgende keer, met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Wervershoof
Wij worden helemaal blij van deze mooie beoordeling! Bedankt voor deze top review. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel
Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij dat je onze service als vriendelijk hebt ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten alle tijd en aandacht te geven die ze nodig hebben, dus het is...
Beste Cynthia,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Trudy! Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe bank en...
Bedankt voor je mooie feedback! Wat fijn om te horen dat je je prettig geholpen voelde in onze winkel. We hopen je binnenkort weer te zien!
~ Team Pronto Wonen Spijkenisse
Beste mevrouw Bensdorp,
Hartelijk dank voor de mooie 5-sterren score!
Graag tot ziens in onze winkel.
^Sharona
Pronto Wonen Roermond