Pronto wonen Barneveld

Vriendelijk personeel, ze denken met je mee. Alex bedankt voor professionele advies en praktische ideeën.

Beste Jaline,
Super fijn dat jullie zo goed geholpen zijn door Alex!
Beste Jaline,
Super fijn dat jullie zo goed geholpen zijn door Alex!
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring en veel woonplezier gewenst met de nieuwe hoekbank en eetkamerstoelen!
Carlijn
Pronto Wonen Barneveld

Raadsveld

Henk is een fantastische hulp bij je aankoop. Hij denkt mee met je wensen en heeft zoveel passie voor het vak

Jessica Oostveen Joosten

Geweldig geholpen door Mario Schermacher. Mooie winkel

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor je review, Jessica! Fijn om te horen dat onze collega Mario je zo goed heeft geholpen. Heel veel plezier gewenst van je aankoop. Vriendelijke groet, team Pronto Wonen Duiven

Ruth

Overzichtelijk

Goedemiddag!
Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft overgehouden!
Team Pronto wonen...
Groet,
Team Pronto wonen Leeuwarden!

Fam. Elijzen

Top bedrijf

Jaap Spelt

Super geholpen, we konden lastig kiezen over welke kleur stof, maar alle geduld en hulp, regelmatig een bakje koffie en uiteindelijk tevreden geslaagd! Vriendelijk behulpzaam personeel!

Reactie Pronto Wonen:

Heel erg bedankt voor de goede beoordeling Jaap!
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe relaxfauteuil!
Carlijn
Pronto Wonen Zwolle

M.Alberts-Hacquebord

Meedenkend, geduldig

Groet,
Team Pronto wonen Leeuwarden!

Jcvelker

Perfecte winkel vertrouwd personeel en denkt met de klant mee met diverse stoffen

Beste heer/mevrouw Velker.
Beste heer/mevrouw Velker.
Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo'n vertrouwen in ons heeft. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe relaxfauteuils! Graag tot de volgende keer!
Team Pronto Wonen Wervershoof.

R Dortmans

Top service

Ineke Wesselink.

Prima winkel.Leuk om ongestoord rond te kijken en te kiezen.