Proosten

Zeer positief

Beste meneer Proosten,
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank en hopen u nog vaker te mogen verwelkomen!
Met vriendelijke...
Beste meneer Proosten,
Pronto Wonen Sittard-Geleen

A.M. Wagenaar

Ik heb de tijd gekregen zelf rond te kijken en toen ik wist wat ik wilde kopen, ben ik vriendelijk en adequaat geholpen.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij zullen uw verbeterpunt meenemen om onze service hierop te verbeteren. Verder wensen wij u veel plezier met de nieuwe meubels!
Pronto Wonen Den Bosch

Pronto Tilburg

Kast besteld die op voorraad aanwezig zou zijn. Nadrukkelijk navraag daarover gedaan. Aanbetaling gedaan en week later bericht dat pas over twee maanden geleverd kan worden.

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review.
Zojuist heb ik telefonisch contact met u gehad, en zijn we begonnen aan de oplossing.
Ik hou u uiteraard op de hoogte zoals afgesproken.
Hopelijk kunt u...
Hartelijk dank voor uw review.
Ik hou u uiteraard op de hoogte zoals afgesproken.
Hopelijk kunt u alsnog snel van uw nieuwe meubel genieten.
^Babette
Pronto Wonen Tilburg

V. Spits

Het was super fijn en we werden heel goed geholpen door Denise. We hebben alles kunnen bestellen wat we in onze gedachten hadden. Er werd goed met ons meegedacht.

Beste klant,
Wat een super fijne review om te mogen ontvangen! Wij vinden het super leuk om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Denise met het uitzoeken van de nieuwe meubels! Wij wensen u hier veel plezier mee en hopen u nogmaals te mogen verwelkomen!
Pronto Wonen Uden

Jari

Fijne woonwinkel, met goed en deskundig advies

Leuk om te lezen dat je het fijn hebt gevonden bij ons Jari,
We zien je graag weer terug en ook dan zullen we je weer op dezelfde wijze helpen in het maken van een keuze.
Met vriendelijke...
Leuk om te lezen dat je het fijn hebt gevonden bij ons Jari,
Team Pronto Wonen Zutphen

Dianne Bouman

Favoriete woonwinkel

Beste Dianne,
Beste Dianne,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat leuk om te horen dat wij uw favoriete woonwinkel zijn! Verder ook heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent. De bank, fauteuils en eetstoelen moeten nog worden gemonteerd om eventuele schade tijdens vervoer te voorkomen. Dit betreft enkel de poten en het koppelen van de bank elementen. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe meubels en hopen u nog vaak te mogen verwelkomen!
Pronto Wonen Den Bosch

astrid Out

Super

Hoi Astrid,
Wij van team Pronto Volendam wensen je heel veel plezier van je nieuwe meubels.
En uiteraard super bedankt voor deze schitterende review.
M.v.g. Pronto Volendam

Peter en Agnes Veerman (stek)

Mooie winkel met veel keus

Hoi Peter en Agnes,
Wij willen jullie vanuit Volendam bedanken voor deze hele mooie review.
M.v.g. Team Pronto Volendam

Gerrie

Die was goed

Reactie Pronto Wonen:

Dank je wel voor het achterlaten van deze review Gerrie!
Carlijn
Pronto Wonen Elburg

Cjm haakman

Bijzonder goed

Goed advies en uitleg

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling. Daar worden wij blij van.
Team Pronto Wonen