PM Timmermans

Vriendelijk en behulpzaam

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling, PM Timmermans. We vinden het erg leuk dat je laat weten tevreden te zijn over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel. Met vriendelijke groet, het... Bedankt voor deze mooie beoordeling, PM Timmermans. We vinden het erg leuk dat je laat weten tevreden te zijn over de vriendelijkheid en behulpzaamheid van ons personeel. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Een tevreden klant uit de Hoeksche Waard

In 1 woord geweldig geholpen!

Wij zijn door Noa ontzettend vriendelijk en goed geholpen. Denkt goed met je mee en ze geeft ook eerlijk haar mening, want daar heb ik ook eerlijk naar gevraagd.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de enthousiaste reactie, daar worden we blij van! We hebben u met plezier geadviseerd. Graag zien we u terug in onze winkel.
Woongroetjes, Team Pronto Wonen.

loes

Zeer goed

Beste Loes,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe relaxfauteuil!
Pronto...
Beste Loes,

José Nuij

Fantastisch

Maarten

Ik heb in het verleden wisselende ervaringen gehad in de winkel. Ik was daarom wat sceptisch en niet zoveel verwachtingen. Sowieso ben ik een voorstander van dat ik naar een verkoper ga i.p.v. dat... Ik heb in het verleden wisselende ervaringen gehad in de winkel. Ik was daarom wat sceptisch en niet zoveel verwachtingen. Sowieso ben ik een voorstander van dat ik naar een verkoper ga i.p.v. dat men naar mij komt, maar dat ik zonder verwachtingen uiteindelijk ben geslaagd, komt voort uit meerdere zaken. Er zat geen druk achter, er werd actief meegedacht, er werden opties aangeboden en er heerste een relaxt gevoel. Erg prettig en dat speelde zeker mee om de bank aan te schaffen.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de uitgebreide review Maarten.
Bedankt voor de uitgebreide review Maarten.
Wij proberen het alle klanten altijd zoveel mogelijk naar de zin te maken en middels een aantal gerichte vragen op weg te helpen. We merken bv dat niet iedereen op de hoogte is van de vele mogelijkheden bij het samenstellen van een bank.
Door een kleine uitleg van de formule wordt het zoeken naar de gewenste opstelling voor de meeste klanten een stuk overzichtelijker. Fijn om te lezen dat u bij ons geen druk hebt ervaren en op een relaxte wijze geholpen bent.
Wij wensen u heel veel plezier van de nieuwe bank en we zullen u bij een volgend bezoek hopelijk weer op dezelfde ongedwongen wijze mogen ontvangen.
Met vriendelijke groeten,
Team Pronto Wonen Zutphen

Rooijakkers

Heel vriendelijk en kundig geholpen. Goed advies gekregen, er werd echt meegedacht

Bedankt voor de beoordeling meneer / mevrouw Rooijakkers,
Wat fijn dat er de tijd voor u werd genomen, en dat u vriendelijk en kundig bent geholpen.
Graag tot een volgende keer.
Team...
Bedankt voor de beoordeling meneer / mevrouw Rooijakkers,
Graag tot een volgende keer.
Team Pronto Wonen Alkmaar

Colaris

Wij zijn zeer tevreden over de verkoopster " Trudy", ze nam alle tijd om ons te informeren over de aankoop en de mogelijkheden.

Beste meneer Colaris,
Bedankt voor uw beoordeling! Super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door onze collega Trudy! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe stoel!
Met...
Beste meneer Colaris,

Pino

Matig

Beste klant,
Beste klant,
Wij vinden het vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons! Het kan in de weekenden voorkomen dat het vanwege drukte wat langer duurt voordat u geholpen wordt. Onze excuses hiervoor!
Pronto Wonen Den Bosch

Sylvie

Prima service, vriendelijk personeel

Beste Sylvie,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eettafel!

A Swanink

Zeer vriendelijk personeel en niet opdringerig zo als je in veel winkels zie

Deskundig

Zou het niet weten

Reactie Pronto Wonen:

Fijn dat u dit zo ervaren heeft. Bedankt voor het plaatsen van uw review, wij waarderen dit erg. Graag tot ziens in de winkel!
Team Pronto Wonen