Gerda Van Der Meulen

Vriendelijk

Hogerbrugge

Goed geholpen

Reactie Pronto Wonen:

We vinden het fijn om te lezen dat u goed geholpen bent in onze winkel. Hopelijk mogen wij u in de toekomst nogmaals ontvangen.
Team Pronto Wonen Gouda

Henriette

Mooie uitstraling

Reactie Pronto Wonen:

Heel erg bedankt voor deze goed review Henriette!
Dat wordt genieten met de nieuwe eethoek!
Carlijn
Pronto Wonen Zwolle

P.Kalkman

Goede aandacht!

Pronto Wonen Gouda

Nogal wat verbeterpunten

Vriendelijk en deskundig personeel .. wel even letten op onderstaande punten!

Bij het bestelproces blijken er nog behoorlijk wat kosten bij te komen voor levering én het in elkaar zetten van de meubels. Dan heb je dus al je keuze gemaakt ..
Vervolgens een erg lange...
Vervolgens een erg lange levertijd. Je kunt in het klanten portaal kijken hoe het met je bestelling staat maar vervolgens kon ik alsnog zelf bellen..Reactie: “U heeft een mail ontvangen”. Nee dus! Diezelfde dag dan het mailtje ontvangen om vervolgens een bezorg afspraak te kunnen maken..en zo ben je weer twee weken verder.
Mijn keuze aanpassen, alsnog de meubels laten monteren, dat lukte helaas niet..
De precieze levertijd, het tijdsblok werd gemaild. De dag zelf wed na het verstrijken van de levertijd gebeld, dat de bezorging binnen 15 a 20 minuten zou plaatsvinden. Dat kan beter.
Aardige jongens, verder niets op aan te merken.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze feedback aan ons te laten weten. We streven er naar om de werkwijze op voorhand aan de klant uit te leggen zodat u geheel op de hoogte bent van eventuele... Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze feedback aan ons te laten weten. We streven er naar om de werkwijze op voorhand aan de klant uit te leggen zodat u geheel op de hoogte bent van eventuele extra kosten, we betreuren het daarom ook om te lezen dat dit uitgelegd is nadat u uw keuze gemaakt heeft.
Pronto Wonen staat er bekend om veel items op voorraad te hebben staan jammer genoeg geldt dat niet voor het gehele assortiment. Ondanks dat de levertijd wat tegen gevallen is hopen wij dat dat u veel plezier heeft van uw eetkamerset.
Madelon,
Pronto Wonen Gouda

P. Sterke

Gezellige winkel, veel keuze,en goed geholpen

Beste meneer, mevrouw Sterke,
Hartelijk dank voor uw review en mooie 5-sterren score.
Graag weer tot ziens in onze winkel.
^Babette
Pronto Wonen Tilburg

Pepping , Dronten

De verkoper denkt met de klant mee..
Zeer prettig geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze mooie review!
Veel woonplezier gewenst met de bank en de stoelen!
Carlijn
Pronto Wonen Elburg

J van Diepen

Heel vriendelijk geholpen en we kregen nog koffie

Reactie Pronto Wonen:

Beste heer/mevrouw van Diepen, bedankt voor het invullen van de review, wat een mooie score! Erg fijn dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen en dat de koffie in de smaak is gevallen! Graag tot... Beste heer/mevrouw van Diepen, bedankt voor het invullen van de review, wat een mooie score! Erg fijn dat jullie zo vriendelijk zijn geholpen en dat de koffie in de smaak is gevallen! Graag tot ziens! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof

Pronto Barneveld

Opvallend goede service

Service en vakmanschap

Reactie Pronto Wonen:

Wat een mooie beoordeling, hartelijk bedankt hiervoor! Wij wensen u alvast veel plezier van uw aankoop.
Team Pronto Wonen

H.H. Zondervan

Deze woonwinkel biedt een uitgebreide keuze op het gebied van wonen en slapen, en is absoluut een bezoek waard. Voor elke smaak en stijl is er wel iets te vinden.

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze mooie review, veel plezier met de mooie producten!