Pronto wonen

Fijne zaak , overzichtelijk , en bij vragen stond het personeel paraat ! Maar lieten ons verder vrij om rond te kijken .

Reactie Pronto Wonen:

Wat leuk om te horen dat je onze winkel als fijn en overzichtelijk hebt ervaren! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en de ruimte hebben om rustig rond te kijken.... Wat leuk om te horen dat je onze winkel als fijn en overzichtelijk hebt ervaren! We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en de ruimte hebben om rustig rond te kijken. Bedankt voor je review!
~ Team Pronto Wonen Vlaardingen online

Henk Hofman

Vlotte en nette communicatie

Beste Henk,
Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen uw veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,...
Beste Henk,
Pronto Wonen Nijmegen

Vincent Molkenboer

Zeer positief

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor deze mooie review! Het is fijn om te horen dat u door ons team zo goed bent ontvangen hier. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u nogmaals te mogen ontvangen... Hartelijk dank voor deze mooie review! Het is fijn om te horen dat u door ons team zo goed bent ontvangen hier. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe bank en hopen u nogmaals te mogen ontvangen bij ons in de winkel.
Team Pronto Wonen Meppel

Pronto geleen.

Klant vriendelijk bedrijf hier is de klant nog koning.

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe eetstoelen!
Pronto...
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Rietdijk

Werd naar tevredenheid geholpen

Beste klant,
Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen in onze winkel! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe tafel!
Pronto Wonen Breda

Shanta Bharos.

Fijne, goede service.
Echt top.

Beste Shanta,
Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over onze winkel! Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen...
Beste Shanta,
Pronto Wonen Eindhoven

Kelly Boogers

Heel fijn geholpen in de winkel, medewerker was heel vriendelijk

Beste Kelly,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe kast. Wij wensen u hier veel plezier mee!
Met vriendelijke...
Beste Kelly,
Pronto Wonen Eindhoven

Barbara

Prima, leuke meubelen, veel keus en vriendelijk personeel

Beste Barbara,
Beste Barbara,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het super fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij het uitzoeken van de nieuwe eettafel! Wij wensen u hier veel plezier mee!
Pronto Wonen Sittard-Geleen

Verhoeven

Gezellig, hartelijk

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat u zo'n goed ervaring heeft gehad in onze winkel. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,...
Pronto Wonen Breda

Stan Derix

Zeer goed! Hulpzaam en meedenkende medewerkers

Beste Stan,
Beste Stan,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank en stoelen! Wij wensen u hier alvast veel plezier mee!
Pronto Wonen Uden