J Keijers

We zijn erg leuk geholpen de verkoopster had goede ervaring .Goed en deskundig advies en goed geslaagd.

Beste fam. Keijers,
Hartstikke bedankt voor jullie positieve feedback!
Geniet van jullie prachtige inrichting straks!
Carlijn
Pronto Wonen Zwolle

Berry

Zeer goed geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de beoordeling meneer Schenk, wij zijn blij om te horen dat u zo goed geholpen bent.
Veel plezier van de nieuwe meubels.
Graag tot ziens,
Team Pronto Wonen Alkmaar

Pronto Alkmaar

Negatief bij service

Als je iets koopt gaat het goed service laat veel te wensen over zijn ze niet zo vriendelijk meer

Open staan en duidelijk heid bij service

Beste meneer Lammerink,
Beste meneer Lammerink,
U heeft helaas meerdere keren problemen gehad met de stof van uw bank. Dit is iedere keer opgelost maar helaas niet naar uw tevredenheid. Onze excuses daarvoor. Wij vinden dat wij u steeds goede reële aanbiedingen hebben gedaan om het probleem op te lossen, daar bent u het helaas niet mee eens, maar we blijven steeds met u in gesprek.
Zo is er nu weer een nieuw aanbod gedaan, waar u keuze heeft uit 3 opties om nog 1 keer de problemen op te lossen.
Wij hopen met het aanbod dat u op deze manier nog lang van uw bank kan genieten en uw vertrouwen weer een beetje wordt hersteld.
Met vriendelijke groeten,
Serviceafdeling Pronto Wonen Alkmaar

PM van Eck-Koedijk

Zeer uitgebreide woonwinkel

Beste meneer, mevrouw van Eck - Koedijk,
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score.
Graag weer tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.
Met vriendelijke...
Beste meneer, mevrouw van Eck - Koedijk,
Hartelijk dank voor uw review en de mooie 5-sterren score.
Graag weer tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar.
^Babette
Pronto Wonen Tilburg

Robert Tillema

Top service. Enorm goed geholpen na aanleiding van wensen en budget.

Reactie Pronto Wonen:

Enorm bedankt voor de positieve feedback Robert!
Carlijn
Pronto Wonen Elburg

Moniek Stins

Netjes, Theo is een hele fijne verkoper

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor je review Moniek, goed om te lezen dat je fijn bent geholpen door Theo! Alvast veel plezier met de nieuwe bank en graag tot ziens! Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Wervershoof

Eric severin

Netjes

Beste Eric,
Bedankt voor uw beoordeling! Heel fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen...
Beste Eric,
Pronto Wonen Nijmegen

J.c.Landheer

Niet veel keus, geen kasten voor mij

Reactie Pronto Wonen:

Jammer dat je niets hebt kunnen vinden dat bij al je wensen past. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als je niet de juiste keuze hebt kunnen vinden. Misschien zit er wel iets voor je bij... Jammer dat je niets hebt kunnen vinden dat bij al je wensen past. We begrijpen dat het teleurstellend kan zijn als je niet de juiste keuze hebt kunnen vinden. Misschien zit er wel iets voor je bij als we weer een nieuwe collectie binnenkrijgen. 😊
~ Team Pronto Wonen Utrecht online