Ootes

Mooie winkel met groot assortiment

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor deze leuke review!

Angelien Moonen

Top geholpen door Jenny! En ook nog lekkere koffie 😊

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw leuke review mevrouw Moonen!
Graag weer tot ziens in onze winkel, de koffie staat voor u klaar!
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Jan Janus Uitdenketting

Prima service!

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor uw review! Super fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service en assortiment. Wij wensen u veel plezier met uw eetkamertafel en verwelkomen u graag nog eens.
Met...
Met vriendellijke groet,
Team Pronto Wonen Meppel

Jan van Houwelingen

Snel en vakkundig geholpen

Reactie Pronto Wonen:

Hartelijk dank voor uw review meneer van Houwelingen.
We zien u graag weer in onze winkel!
^Babette
Pronto Wonen Roermond

Swart

Prima geholpen

Goedemorgen!
Dank u wel voor deze geweldige review, wij zijn er erg blij mee!
Heel veel plezier gewenst van het nieuwe meubelen
Met vriendelijke groeten,
^Ciska
Team Pronto...
Goedemorgen!
Dank u wel voor deze geweldige review, wij zijn er erg blij mee!
Heel veel plezier gewenst van het nieuwe meubelen
Met vriendelijke groeten,
^Ciska
Team Pronto Wonen Leeuwarden

Xxxx

Reactie Pronto Wonen:

Bedankt voor de positieve beoordeling.
Graag tot ziens.
Team Pronto Wonen Alkmaar

Timmer

Zeer slechte service

Telefoon wordt direct opgenomen

Als je belt voor een bepaalde tafel en men geeft aan dat die er is, laat ons dan niet voor niks komen en bied dán enige service aan!

Beste familie Timmer,
Beste familie Timmer,
Wat vervelend om te lezen dat u niet de verwachte tafel heeft aangetroffen bij ons in de winkel. De Mazzo tafels zijn enige tijd geleden aangepast waarbij de poot is veranderd. Wij wisten vooraf niet dat u opzoek was naar het oude model, deze is helaas niet meer in collectie en kunnen wij ook niet meer leveren. Mochten wij nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Carlijn
Pronto Wonen Elburg

S. Van der Goes

Wij zijn geholpen bij de aankoop van een bank bij Pronto Zwolle. Wat een super services. Ze dacht echt met ons mee kwa kleur..de soort stof en de vulling van de bank de opstelling. Goede uitleg... Wij zijn geholpen bij de aankoop van een bank bij Pronto Zwolle. Wat een super services. Ze dacht echt met ons mee kwa kleur..de soort stof en de vulling van de bank de opstelling. Goede uitleg gekregen van de voordelen en nadelen van de soort stof.

Ook fijn dat he stof mee kreeg om te kijken hoe het thuis stond.

Wij gingen met een goed gevoel weg.
En dat je begrepen wer want dat is tegenwoordig niet overal meer zo.
Een dikke 10.

Reactie Pronto Wonen:

Ontzettend bedankt voor deze lovende en uitgebreide review familie van der Goes!
Geniet van jullie prachtige hoekbank!
Carlijn
Pronto Wonen Zwolle

JMC van der Have

Erg prettig geholpen ze namen de tijd voor ons

Wat een prachtige review! Dankjewel daarvoor 😊
Gezellig dat jullie bij ons in de winkel langskwamen, we wensen jullie nog jarenlang plezier van al de nieuwe meubels!
~ Team Pronto Wonen...
Wat een prachtige review! Dankjewel daarvoor 😊
~ Team Pronto Wonen Sliedrecht online

Ton Roessen

Vanmiddag bij pronto binnengewandeld,en vertelde de verkoper,dat ik toch nog even verder wilde gaan kijken bij de andere winkels aan de woonboulevard,om toch nog even verder te kijken.daarna toch... Vanmiddag bij pronto binnengewandeld,en vertelde de verkoper,dat ik toch nog even verder wilde gaan kijken bij de andere winkels aan de woonboulevard,om toch nog even verder te kijken.daarna toch maar weer terug gegaan naar Pronto,omdat ik daar eerder een hele mooie eettafel,en salontafel had zien staan.de zeer vriendelijke verkoper heeft mij uitstekend geholpen met prima adviezen,betreffende de aankopen die ik op het oog had.ben daarom zeer tevreden met de aankopen die ik hier gedaan heb.

Beste Ton,
Beste Ton,
Wat fijn dat je zo tevreden bent over je aanschaf. Wij vonden het ook fijn je als klant te mogen ontvangen. Heel veel plezier met je nieuwe eetkamer set en graag tot een volgende keer.
Team Pronto Zoeterwoude