Arjan Krol

Beste Arjan,
Dankjewel voor deze mooie review. Heel veel plezier van je nieuwe meubels. We zien je graag nog eens terug.
Team Pronto Zoeterwoude

Peter Burchartz

Goede adviezen, voldoende keus en klantvriendelijk

Potjes

Geen duidelijke communicatie erg rommelig

Beste mevrouw Potjes,
Beste mevrouw Potjes,
Wij vinden het erg jammer om te horen dat u ons met 2,5 sterren heeft beoordeeld. Wij vragen altijd een akkoord via de mail voor onze eigen administratie. Dit kunt u eigenlijk zien als de digitale handtekening. Wij hopen dat het zo voor u duidelijker is en wensen u veel plezier met de nieuwe klok!
Pronto Wonen Uden

Y schipper

Vriendelijk ,behulpzaam

Reactie Pronto Wonen:

Dank je wel voor het delen van jouw ervaring Y.!
Carlijn
Pronto Wonen Zwolle

Bastian Boogaard

Na deskundig advies voor een hoekbank geslaagd

Beste Bastian,
Beste Bastian,
Bedankt voor uw beoordeling! Wij vinden het erg fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent bij het uitzoeken van de nieuwe bank! Verder nemen wij uw verbeterpunt mee om onze service hierop te kunnen verbeteren. Wij wensen u alvast veel plezier met de nieuwe bank!
Pronto Wonen Breda

Boshoven

We zijn erg goed geholpen door Stefan
Vriendelijk en geduldig .

Beste klant,
Wij vinden het heel fijn om te horen dat u zo goed geadviseerd bent door Stefan! Wij willen u nogmaals veel plezier wensen met de nieuwe Moletti bank!
Met vriendelijke groet,...
Pronto Wonen Nijmegen

Hoekema

Winkel oké.
Levering meermaals uitgesteld zonder bericht van hun kant! Zeer slechte service. Afspraken lijken welwillend maar blijken wasse neus.

De Greef

Altijd mooi

Beste klant,
Wat fijn om te horen dat u zo enthousiast bent over ons! Wij wensen u veel plezier met de nieuwe barkrukken!
Pronto Wonen Eindhoven

Van de munt

Snel,goeie service

Beste familie van de Munt,
Dank jullie wel voor deze goede beoordeling!
Carlijn
Pronto Wonen Barneveld