Ruim 1 week moeten wachten op een dekzeil. Ook zelf nog achteraan moeten bellen. Pakketje bleek zoek te zijn bij DHL??

T. Huisman

Op de site en bij het afrekenen staat dat "Al onze pakketten verzonden worden met DHL en PostNL (pakketdiensten)"
Ik heb gekozen voor de goedkoopste, verzenden met DHL., waarvoor € 4.95 in...
Ik heb gekozen voor de goedkoopste, verzenden met DHL., waarvoor € 4.95 in rekening gebracht is.
Het door mij bestelde werd echter als briefpost verzonden en valt in de categorie 50-100 gram, wat maximaal € 2.19 kost.
Het verschil is wordt door PCV-TARP opgestreken !!!

Marcel van Luik

Ruime keus en een goede prijs!

Goed verpakt en een snelle verzending

Gevonden via internet, boden precies wat ik zocht, dus prima

Duidelijk presentatie van het product

J

Prima, snel geleverd, goede prijs.

R Meijer

Gewoon tevreden, keurig op tijd bezorgd. Prima zeil met stere en grote ogen.

Website werkt prima.

Snelle service

Luc Thysens

Order 015924 werd onvolledig geleverd. Heb dit telefonisch gemeld en het pakje zeilringen zou nagestuurd worden. Omdat ik tot op heden niets gekregen heb, heb ik deze inmiddels bij Hubo aangekocht.... Order 015924 werd onvolledig geleverd. Heb dit telefonisch gemeld en het pakje zeilringen zou nagestuurd worden. Omdat ik tot op heden niets gekregen heb, heb ik deze inmiddels bij Hubo aangekocht. Verder vermeld de website dat bestellingen voor een bepaald uur de volgende dag geleverd worden...bestelling was er echter enkele dagen later.

Neen

Jeroen van Dijk

Dekzeil, metertje zeil en tir-rubbers besteld en geleverd gekregen.

C de jpng

Perfecte bezorging