Hermann .B .

Voordelig , Prima Materiaal , Vlot verwerkt , en Klantvriendelijkheid.

Alles naar wens verlopen , zeer tevreden , Betrouwbare Firma ,, Wat wil je nog meer als Klant .

ruttengroep

Uitstekend

Zekerheid gezocht over voorraad door te bellen.
Voorraad werd bevestigd en te verwachtte levertijd werd aangegeven.
Meteen via internet bestelling geplaatst en order werd de volgende...
Zekerheid gezocht over voorraad door te bellen.
Voorraad werd bevestigd en te verwachtte levertijd werd aangegeven.
Meteen via internet bestelling geplaatst en order werd de volgende werkdag geleverd.
Top!
Ik had dit niet verwacht.

Harmony Nature

Prima voor elkaar!

Snelle levering; goede prijs/kwaliteit-verhouding

Levering

snel levering is niet snel,zeilen dient om iets te beschermen tegen regen dus dringend!!!geld overschrijven 7 dagen (dik probleem)Dit( is iets om over na te denken;de levering zelf was ok!!!!geef... snel levering is niet snel,zeilen dient om iets te beschermen tegen regen dus dringend!!!geld overschrijven 7 dagen (dik probleem)Dit( is iets om over na te denken;de levering zelf was ok!!!!geef matig aan als beoordeling maar heb wel enkele keren goed gevloekt;

Reactie Pvc-tarp.com:

Beste hr. Verhaegen,
normaal is een mistercash betaling vrij snel / gelijk bijgeschreven.
Beste hr. Verhaegen,
normaal is een mistercash betaling vrij snel / gelijk bijgeschreven.
Bij u is uw betaling pas 7 dagen later binnengekomen bij ons. Wij hebben het toen direct verstuurd.
Helaas konden wij dus aan die late levering/betalings binnenkomst niets doen. (ligt wellicht aan uw bank?)
In ieder geval excuses voor het ongemak. En hopelijk graag tot een volgende keer.

Kamphuis koeltechniek

Veranda afdekzeil

Ze doen echt hun best
Dat merk je als je contact hebt

Snel geleverd

Stefan Christiaens

Uitstekend

De Bestellung goed kunnen opvolgen snel goede levering . Zoals het moet zijn.

Was ok.

Sjef Füss

Een eerste ervaring.

Mijn kleine bestelling werd op alle punten snel en correct uitgevoerd. De voortgang van het proces werd steeds gemeld. De aflevering zou nog iets verfijnd kunnen worden door een nauwkeuriger... Mijn kleine bestelling werd op alle punten snel en correct uitgevoerd. De voortgang van het proces werd steeds gemeld. De aflevering zou nog iets verfijnd kunnen worden door een nauwkeuriger tijdstip aan te geven.

Volgens verwachting

Verder geen ervaring (snelle levering)