Super bedrijf!

Goede bouwhekzeilen, prima kwaliteit.

More Hands dienstverlening

Prijs aan de hoge kant tegen over anderen i.v.m. dit bestelde product

Goed en snelle levering

B.C. van der Spaan

Reperesentief bedrijf

goede service , fijne communicatie

Ideaal!

Snel geleverd. Goed stevig zeil

Fred

Nog niet geleverd

Ik had maandag deze bestelling gedaan en jullie ook telefonisch benaderd dat ik dinsdag deze bestelling echt in huis wilde hebben ivm koningsdag. Maar helaas. De bestelling is nog niet geleverd.

Reactie Pvc-tarp.com:

Beste hr. Buiten,
Beste hr. Buiten,
Wij hebben uw zending extra op maandag nog verstuurd zodat hij er op dinsdag (voor koningsdag) zou zijn. Dit is helaas niet waargemaakt door de pakketdienst. Ook leveren ze niet op koningsdag en is het dus pas op donderdag aangeboden. (helaas konden wij hier ook niets aan doen en of veranderen. )
We zien dat u de zending geweigerd heeft, waardoor de zeilen dus bij ons terug komen.
Onze excuses dat het niet is aangeboden op de dinsdag. (helaas hebben we hier geen invloed op)
Wel wordt het over het algemeen altijd netjes de volgende werkdag aangeboden.
Mvg,
HoRoLa
PVC-TARP.COM

Levering stoelpoot beschermers

snel geleverd en precies de juiste maten

Mooie witte dekzeilen voor een goede prijs

Snelle levering. Goede prijs / kwaliteit verhouding en netjes verpakt.

Top

Zeer snel en netjes afgestuurd

Bert Ploeger

Zeer snelle levering

Goede ervaring, al meende ik een groen afdek zeil had besteld, al zag ik op de bon wit staan vermoedelijk een fout van mij.
hoe het zeil er uitziet weet ik nog niet moet nog uitgepakt worden,...
hoe het zeil er uitziet weet ik nog niet moet nog uitgepakt worden, de kwaliteit is dus nog niet beoordeeld uiteraard.

F. Hartman

Niet complete levering

Levering niet de volgende dag zoals de website vermeld
Er was bij aflevering 1 van 3 pakketten zoek na melding werd ik niet terug gebeld ik moest zelf steeds bellen over de stand van zaken...
Levering niet de volgende dag zoals de website vermeld
Verder zou ik nog terug gebeld worden over coullance korting maar dat is ook weer NIET gebeurt