Ron

Snel geregeld

had voor de carnaval een wit zeiltje nodig. via google bij jullie uitgekomen en 2 dagen later was hij al binnen. goed geregeld en bedankt nog. dikke duim omhoog.

w.klein

Aankoop PVC-Tarp.com

via internet, google en marktplaats, deze site gevonden, besteld en gelijk feedback. snelle levering

ludo vd put

Top

alles is gewoon top gegaan ik had mijn huisnummer per ongeluk niet ingevuld ,netjes over gebeld, levering heel snel ,dik tevreden.

Tevreden

Positief

he van dijk schilder en onderhoudsbedrijf

Niet een dag maar meschien meer

Duurt meer dan een dag zo als beloofd

Reactie Pvc-tarp.com:

Beste heer van Dijk,
Hartelijk dank voor uw bestelling / review op onze site.
Beste heer van Dijk,
Hartelijk dank voor uw bestelling / review op onze site.
Jammer dat het niet op tijd geleverd is. Wij proberen hier altijd voor zorg te dragen, echter hebben wij de planning / routes / levertijden van de Post en andere pakketdiensten niet onder controle. Dit is gewoon dansen naar de pijpen van de grote jongens.
Ik hoop dat u desondanks wel tevreden bent met de levering en dat we u in de toekomst nogmaals mogen helpen in 1 van onze webwinkels.
Excuses voor het ongemak.
Mvg,
HoRoLa
PVC-TARP.COM

Hahbo NV

Levering wat vertraagd

We waren van een levering 's daags na bestelling uitgegaan (leveringsadres in België). Het was vervelend dat die pas een dag later aankwam.
Materiaal was netjes verpakt en conform.

Roel Dirickx

Oranje dekzeil

oranje dekzeilen besteld, tijdig geleverd voor een correcte prijs

Ontvangen dekzeil.

Gewoon goed!!

Vertrouwen

Zeer snelle en goede reactie op mijn aanvraag, wat uiteindelijk een bestelling is geworden.

Sven Peeters

Afdekzeil

Snelle levering, kwaliteitsvol product.
Mss een uitvergroting van het product met foto op site plaatsen zodat je de structuur kan zien.