Raes Stephen

Dekzeil 8 op 10

Uitstekende service en prachtige kwaliteit!

Eddy Polling

Dekzeil 6*8m

Goede service: kwaliteit voldoet aan de verwachting; levering binnen de termijn zoals aangekondigd; verpakking voldoet aan de gestelde eisen.
Doordat wij niet aanwezig waren op het tijdstip...
Doordat wij niet aanwezig waren op het tijdstip van de levering, werd het pakket keurig afgeleverd bij de buren.

Mitch Zeelen / Stucadoorsbedrijf Zeelen

Super bedrijf

netjes optijd geleverd en het product netjes ingepakt hiedoor zal ik in het begin van het volgend jaar mijn tweede en iets grotere bestelling doen

wij van Stucadoorsbedrijf Zeelen...

wij van Stucadoorsbedrijf Zeelen danken u voor het correct leveren

Ton

Redelijk . verzending vraagt nog wat aandacht.

Het artikel was wel heel erg klein opgevouwen. waardoor het redelijk wat scherpe vouwen overhield aan het transport.

Sandra Nuesser

Goede snelle service

Goede kwaliteit zeil gekocht voor een nette prijs incl. Marktklemmen. Ene dag besteld, volgende dag geleverd! Super.

Snelle levereing, mooi product

Prins

Prima Service

Makkelijk besteld. Vlot in huis. Perfecte betaalmogelijkheden.

Henk

Prima service.

Netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de verzending. Product is van prima kwaliteit.

Hoogeboom

er kunnen meer maat variaties gemaakt worden om de klant nog
beter te beddiene