bvba mathijs-lampaert

Dit kan niet

geachte,

na een bestelling (12259) kun je deze volgen . als je op je bestelling drukt krijgt u ;u heeft niets besteld.
is dus niet te volgen.
telefonisch wordt er niet...
geachte,

is dus niet te volgen.
telefonisch wordt er niet geantwoord!!!
per email wordt niet altijd geantwoord, zeker op de laatste niet.
24 uur is ook een fabel ( maandag avond besteld)ik heb het wel nodig vandaag (donderdag) zo niet kan ik het niet meer gebruiken.
slechte communicatie wat problemen meebrengt voor mij!!

Reactie Pvc-tarp.com:

Beste,
Beste,
Bij deze bestelling is inderdaad e.e.a fout gegaan. Dit spijt ons zeer. Echter neemt dit niet weg, dat wij gewoon hele dagen van 09;00 tot 18;00 uur op kantoor zijn en gewoon de telefoontjes aannemen. Ook heeft u de eerste levering gemist, hier kunnen we uiteraard ook niets aan doen.
Verder is het ook nog eens zo dat u als "gast" heeft afgerekend (snel afrekenen) Als u daarna pas een account aanmaakt, dan ziet het systeem u niet als 1 klant en kunt u de bestelling die u als gast heeft afgerekend niet volgen.
Puntje voor de volgende keer; aanmelden met een account (geen extra werk/tijd, u kunt alleen een wachtwoord kiezen voor het aanmelden in uw account) Zodat u de volgende keer dus uw zendingen kunt volgen.
Maargoed, het spijt ons dat u minder tevreden bent over onze service. Toch hopen we dat we u nogmaals mogen begroeten in onze webshop.
Met vriendelijke Groet,
Team PVC-Tarp.com

Perfect

maandagochtend gebeld voor informatie die zelfde ochtend beseld
dinsdagochtend rond 11 uur in huis perfect

Woudgroen hout

Perfecte levering

snelle levering, goed product

Levering dekzeil 8x4m

Vlotte en correcte levering. Productkwaliteit is prima.

G Heeling

Goede service

prima snelle levering

rob slijkerman

Verkeerde kleur

ik bestel blauw en krijg wit . niet goed dus

Vlotte service

het bestellen online was erg gemakkelijk. De status van de verzending was goed te volgen en het pakket werd inderdaad de volgende dag vroeg al bezorgd. so far so good. Het bestelde kleed lijkt van... het bestellen online was erg gemakkelijk. De status van de verzending was goed te volgen en het pakket werd inderdaad de volgende dag vroeg al bezorgd. so far so good. Het bestelde kleed lijkt van goede, zware kwaliteit, dus tot nu toe zijn we erg tevreden

Bestelling glashelder zeil

Keurig op tijd, goed verpakt

T Tromp

Pvc raam

Alles ging via de site besteld en betaald en perfect op tijd geleverd .??