Symons Carl

Perfect! Een aanrader!

Als er iets niet naar mijn zin is, ben ik de eerste er iets over te zeggen, maar in tegendeel, jullie bedrijf raad ik iederéén aan om iets te bestellen, zeker na mijn één na de andere tegenslag die... Als er iets niet naar mijn zin is, ben ik de eerste er iets over te zeggen, maar in tegendeel, jullie bedrijf raad ik iederéén aan om iets te bestellen, zeker na mijn één na de andere tegenslag die ik momenteel heb met een andere bestelling bij een ander bedrijf, doe zo verder, alles wordt zeer snel geleverd met de meeste zorg, waarvoor dank! Ik ben heel tevreden en zal zeker niet twijfelen bij jullie nog eens een bestelling te plaatsen en jullie op te geven als uitstekend goed bedrijf met uitmuntende service! Bedankt!

Veel keus, snelle levering en goede kwaliteit

Ik was op zoek naar een dekzeil in de kleur wit in afwijking van de kleuren die je meestal in de bouwmarkt zit (oranje, blauw/groen etc) en met maatvoering die je meestal niet in bouwmarkt ziet. Bij... Ik was op zoek naar een dekzeil in de kleur wit in afwijking van de kleuren die je meestal in de bouwmarkt zit (oranje, blauw/groen etc) en met maatvoering die je meestal niet in bouwmarkt ziet. Bij PvC-Tarp viel nog veel te kiezen in zowel formaat als kwaliteit/dikte van het zeil. Na de bestelling werd ook vlot geleverd en heb ik er inmiddels al veel plezier van gehad.

Goed voor mekaar!

We hebben plastic besteld, om een lounchehoek op de camping af te schermen in de winter. Werkt perfect!

silberbusch

Tegels

Goede morgen u geeft aan voor 1700 besteld volgende dag in huis dus niet.

Bruno Tombeur

Afhandeling en levering van een kleine bestelling (1 klein item)

Snel en foutloos, zeer goede communicatie over de status van de bestelling.

Prima alles netjes en op tijd aangekomen

geen ervaring

Melis

Het was maar een kleine order maar hij is op een duidelijke en bijzondere wijze uitgevoerdt mijn dank daarvoor.

nc. Persoon

Goed en snel

Het was voor ons de eerste keer om via de pc wat te kopen , heel goede ervaring met jullie site , bedankt

Richard Bakker

Waar voor mijn geld!

Afdekzeil voor mijn boot besteld en binnen de kortste keren thuisbezorgd gekregen. Snelle levering, goede verpakking en prima kwaliteit zeil.

John Vossen

Quick service

Rond 15h besteld en de volgende dag,geen werkdag ,zaterdag al geleverd omstreeks 15h.