Ok

zeer goede info en feedback,
correcte en snelle levering.
super

René

Tevreden

Precies wat ik zocht met goede heavy duty kwaliteit en snelle levering.

M. Snel.

Duidelijke website, goede service.

Een foutief geleverde bestelling werd zeer snel hersteld. Goede service en communicatie.

D. van der Meijden

Buitengewoon goede site, duidelijk. Produkt arriveerde dag later.

Klussen bedrijf Schakel

Afdek zeilen

snel en goed geregeld. En nette prijzen

Smeding

Andere besteldienst dan aangegeven.

Onduidelijkheid over de verzending. Vermelding Post nl. bleek uiteindelijk GPS Ik heb een week moeten wachten en 2 keer moeten bellen met GPS voor ik het pakket had. Beter informeren van de klant... Onduidelijkheid over de verzending. Vermelding Post nl. bleek uiteindelijk GPS Ik heb een week moeten wachten en 2 keer moeten bellen met GPS voor ik het pakket had. Beter informeren van de klant lijkt me zeer nuttig. Binnen 2 dagen ontvangen, lukte dus totaal niet. Ook aan de telefoon met uw firm, werd gezegd dat ik er zelf achteraan moest gaan. Vreemd.

Wim Geverink

Niet gekregen wat ik heb gekocht!!!!!!!!

Of ik heb het niet gezien of er is vanaf de straat geen duidelijke aanduiding waar het bedrijf gevestigd is. Ook ben ik het niet eens met de maatvoering. Ik koop een zeil van 2x3. Bij nameting is... Of ik heb het niet gezien of er is vanaf de straat geen duidelijke aanduiding waar het bedrijf gevestigd is. Ook ben ik het niet eens met de maatvoering. Ik koop een zeil van 2x3. Bij nameting is het 1.90x2.85. Na telefonisch gereclameerd te hebben krijg ik te horen dat men er helaas niets aan kan doen. Dat komt door de zoom!? Dan snijd je het zeil een ietwat ruimer, waardoor wel een maat van 2x3 verkocht kan worden. Ik heb nu mi te weinig waar voor mijn geld gekregen. Waarvan Akte!

Dirk

Uitstekend!

netjes volgens afspraak geleverd, goed verpakt en mooie kwaliteit