Prima geregeld en snel alles oke

??

op zich goed, maar ik vond het erg lastig dat het pakketje niet afgeleverd kon worden in de carport, ondanks mijn mail dat ik dat helemaal geen probleem vind.
dus moest ik naar een andere...
dus moest ik naar een andere plaats om het op te halen bij de hubo.
misschien kunnen jullie voor bestellingen beneden 25 euro of als het expliciet aangegeven wordt door de klant, afzien van de verplichting van een handtekening van ontvangst.

R. Zijffers

Goed en snel!

Voor een partytent homemade zochten wij een groot dekzeil. Sterk genoeg voor een windje en regenbui. Bestelt op een werkdag en ja hoor de volgende dag geleverd. Dit was een zaterdag. Het zeil 8x6,... Voor een partytent homemade zochten wij een groot dekzeil. Sterk genoeg voor een windje en regenbui. Bestelt op een werkdag en ja hoor de volgende dag geleverd. Dit was een zaterdag. Het zeil 8x6, P100, 4,8 kg, heeft beide proeven goed doorstaan.

Don

Bestelling nog niet ontvangen na 2 dagen, voor 14:00u besteld, de volgende dag in huis

Nog geen bestelling ontvangen, en ook niet kunnen zien, dat het verzonden is

B Voorn

Verkeerde bezorger

Dit bedrijf leverde een goed dekzeil aan ons, maar maken gebruik van een verkeerde bezorgdienst namelijk GLS.
Leveren spullen niet persoonlijk af maar laten het voor je deur achter. stel dat en ander het pakket meeneemt, wat gebeurd er dan? Dat zou ik wel eens willen weten.

Tim

Zeildoek in de kleur die ik zocht, van de rol

Precies wat ik zocht, en prima verpakt afgeleverd, 1m zeildoek van de rol

Milieuonvriendelijk en teveel verpakkingsmateriaal

Wel goede levering, maar zowat 5 meter wikkelfolie voor het inpakken van een dekzeil vind ik een beetje achterlijk. Dit bedrijf kan toch standaard papieren enveloppen gebruiken met zo'n... Wel goede levering, maar zowat 5 meter wikkelfolie voor het inpakken van een dekzeil vind ik een beetje achterlijk. Dit bedrijf kan toch standaard papieren enveloppen gebruiken met zo'n assortiment aan dekzeilen?

Zoons Jean-pierre

Snel en makkelijk en geen verzendingskosten.

Ik zocht een degelijk zeil en vond via deze site ommiddelijk,goede beschrijving van het product en beterkoop vond ik nergens,dus zeer goede ervaring.

Klantvriendelik

snel, goed en redelijke prijs