G.Schuiteman

Noodzeil voor over de veranda

Snelle levering,goed materiaal

P. Jonkers

Snel en betrouwbaar

Snelle correcte levering.

Chanine Nijboer / Nijboervloer Klarenbeek

Pvc voor een houtentafel, omdat we erg last hadden van vliegenpoep.

Wij waren op zoek naar een alternatief voor de buitentafel, wij hebben erg veel last momenteel van vliegen. Dus niet zo lekker. Aan het zoeken op internet, daar kwamen wij Pvc tarp tegen. even... Wij waren op zoek naar een alternatief voor de buitentafel, wij hebben erg veel last momenteel van vliegen. Dus niet zo lekker. Aan het zoeken op internet, daar kwamen wij Pvc tarp tegen. even gebeld en er word goed meegedacht voor een pasklare oplossing. Geweldig toch. De pvc besteld en de andere dag al in huis.

Sjoerd

Wit zeil, goed product

Op zaterdag bestelde ik een wit zeil. Op de daaropvolgende woensdag ontving ik echter een groengekleurd zeil. Dit was een probleem, omdat ik het zeil nodig had voor een feesttent. Nadat ik had... Op zaterdag bestelde ik een wit zeil. Op de daaropvolgende woensdag ontving ik echter een groengekleurd zeil. Dit was een probleem, omdat ik het zeil nodig had voor een feesttent. Nadat ik had gebeld, werd er direct een als nog een wit zeil opgestuurd en het verkeerdgeleverde product werd meegenomen. Goed afgehandeld, alleen wel vervelend dat ik het juiste zeil pas donderdagmiddag in huis had i.v.m. alle voorberedingen voor het feest.

P van oudshoorn

Top

Wij moesten iets op korte tijd hebben, en normaal staat daar een levertijd voor. Voor ons hebben ze het dus eerder gemaakt. Bedankt we zijn echt heel blij

Lommerse

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit zeil voor een mooie prijs! Afhandeling ook helemaal netjes verlopen. Ik ben een 100% tevreden klant.

Geert Van de Walle

Ramen voor boottent

Zeer vlotte bestelling en geleverd in Belgie binnen de 2 werkdagen. Perfecte service.

Eerste aankoop

Had mobiel een bestelling gedaan, maar kwam er later achter dat ik wat vergeten had. belde het nummer op de site dat kreeg de voicemail, maar werd direct terug gebeld en vriendelijk verder... Had mobiel een bestelling gedaan, maar kwam er later achter dat ik wat vergeten had. belde het nummer op de site dat kreeg de voicemail, maar werd direct terug gebeld en vriendelijk verder geholpen.
tevreden over de service.

Rob

Maatwerk PVC zeil.

Maatwerk zeil besteld voor onze veranda.
Perfecte maatvoering en keurig afgewerkt.

compliment.

Bassy