Snelle en nette afhandeling&levering! Telefonisch contact was ook erg aangenaam. Jammer alleen dat je niet achteraf kunt betalen al snap ik het ergens wel en ik zou 2 proefjes krijgen en er zat er...Snelle en nette afhandeling&levering! Telefonisch contact was ook erg aangenaam. Jammer alleen dat je niet achteraf kunt betalen al snap ik het ergens wel en ik zou 2 proefjes krijgen en er zat er slechts 1 bij de bestelling toegevoegd maar dit zou me zeker niet weerhouden om er weer te bestellen.
Anita
Heel positief en correct. Na de betaling duidelijke communicatie van de leveringstermijn en op tijd geleverd.
Karina De Smet
Daniella Daniels
Goede service. Snelle en correcte levering.
Elizabeth
Snelle levering.
Nadia Zaki
Goede service, bestelling wordt de volgende dag bezorgd. Ik heb twee keer gebeld en ieder keer werd ik goed geholpen, en word goed naar de klant geluisterd. Leuke aanbiedingen.
Caroline T
Mooie en handige website.
van pelt kathy
Hele goede producten , ik neem niets anders,
Nadia-Jane Bristoll Itchy TV
Ik heb goede ervaring met het bestellen via !QSkin Shop. Mijn bestelling arriveerde snel en netjes ingepakt. Bovendien was 1 van mijn producten aanzienlijk goedkoper dan bij sommige andere sites....Ik heb goede ervaring met het bestellen via !QSkin Shop. Mijn bestelling arriveerde snel en netjes ingepakt. Bovendien was 1 van mijn producten aanzienlijk goedkoper dan bij sommige andere sites. Ook levert !QSkin Shop een gevarieerder aanbod, dan wat ik op andere sites staan.
Yvette Kriellaars
De website is erg overzichtelijk, de webshop gebruikersvriendelijk en het product werd direct (zoals beloofd) verzonden. Geweldige producten, fijn merk. Mijn ervaring met !Qskin zijn enkel positief!