Prima service, aardige mensen, behulpzaam en ze weten waar ze het over hebben. Een top zaak!!
Ruime persoonlijke aandacht en goed advies
Geert Nijland
Vriendelijk personeel Alles word goed uitgelegd Alles word top geïnstalleerd. Wij zijn heel erg tevreden!!
Joh.Gierveld
Zoals ook op mijn bankafschrift vermeld was,heb ik op 30 juli j.l.abusievelijk een bedrag van 50 euro overgemaakt. Ik dacht dit even te storneren, wat mij niet gelukte. Ten einde raad heb ik via...Zoals ook op mijn bankafschrift vermeld was,heb ik op 30 juli j.l.abusievelijk een bedrag van 50 euro overgemaakt. Ik dacht dit even te storneren, wat mij niet gelukte. Ten einde raad heb ik via een e-mail aan de fa. verzocht om dit bedrag op mijn rekening terug te storten.Ik zag al problemen bij het persoonlijk verzoek, omdat bij veel zaken eerst uitgelegd moet worden hoe dat is ontstaan en de terugbetaling eerst onderzocht moet worden. Maar tot mijn verbazing ontving ik voordat de e-mail was verzonden het bedrag al terug op mijn bankrekening. Ik was verbaasd door het probleemloos terugstorten. zonder verdere woorden of uitleg.Ik wil hierbij de fa. Bakker hartelijk bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Afz.Joh.Gierveld, Stadskanaal.
Ben
Topwinkel!
F Hushof
Al jaren een prachtig bedrijf met een geweldige service👍
Johannes Vos
Alles klopte bij de aankoop van 2 televisies (Samsung en Löwe) en bij de installatie bij mij thuis van de beide tv's en de aanleg van de bekabeling en router!