Joop

De inbouwapparatuur in onze 23 jaar oude bestaande keuken moest gedeeltelijk vervangen worden. De magnetron en vaatwasser zijn een tijd geleden vervangen door Reddy Keukens in Helmond. Alles keurig... De inbouwapparatuur in onze 23 jaar oude bestaande keuken moest gedeeltelijk vervangen worden. De magnetron en vaatwasser zijn een tijd geleden vervangen door Reddy Keukens in Helmond. Alles keurig geïnstalleerd. Tijdens de garantieperiode problemen met de magnetron, betrof kleinigheid en keurig oplossing door Zanussi. Ongeveer een half jaar nadat de garantieperiode was verstreken, hetzelfde probleem met de magnetron. Zanussi wilde niets doen. Contact opgenomen met Hans van de Wetering in Helmond en hij heeft voor een hele nette oplossing gezorgd.

Heel vriendelijk
Des kundig

Fam. Van Rooij

Goede eerlijke prijs. Geen opdringerige verkoper. Goed advies!!!

Niet opdringerig en duidelijke eerlijke prijs.

Familie Arts

Een keuken aanschaffen bleek bij Reddy keukens eenvoudiger dan wij hadden gedacht.
Perfect meedenken wat onze wensen waren. Perfecte prijs / kwaliteit van de keuken.
Wij zijn heel erg...
Wij zijn heel erg blij met het eindresultaat.Team Reddy, dank jullie wel voor de service, toppers!

Ontzettend aardige mensen en vooral niet opdringerig. Ook vonden wij de snelle computer animatie heel prettig, Je kunt zo een heel goed beeld krijgen van de keuken.

Alles was zeer naar wens

J. Koolstra

Niets dan positief zeer vriendelijke en behulpzaam personeel

Wanneer je ook belt en welke vraag je ook stelt er wordt altijd de tijd genomen om te helpen. In een woord een fantastische zaak met geweldig fijn personeel. Zou Reddy bij iedereen die op zoek is... Wanneer je ook belt en welke vraag je ook stelt er wordt altijd de tijd genomen om te helpen. In een woord een fantastische zaak met geweldig fijn personeel. Zou Reddy bij iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken aanbevelen.

Absoluut geen verbeter punten

tom

Goede ervaringen

Bankers P

Prima ervaring. Deskundig en professioneel advies.

Klantvriendelijk en klantgericht advies. Niet opdringerig.

Theo Evers

Vriendelijk , snelle levering ,gemoedelijk.

kennis van de verkoper

niet teveel hooi op de vork nemen.

Jos en Annemie Aarts

Vanaf begin tot oplevering alles naar wens

Komt afspraak geheel na

Tot op dit moment geen enkele

Bas & Evelien van Melis

Hans & Helmy, een gouden duo. Wij bevelen Reddy Keukens Helmond dan ook graag aan bij mensen die opzoek zijn naar een kwalitatief goede keuken maar ook vooral voor en door hun perfecte service en... Hans & Helmy, een gouden duo. Wij bevelen Reddy Keukens Helmond dan ook graag aan bij mensen die opzoek zijn naar een kwalitatief goede keuken maar ook vooral voor en door hun perfecte service en aftersales!

We zijn door eigenaar Hans uitstekend geadviseerd met betrekking tot de mogelijkheden. Mede door zijn uitgebreide advies hebben we nu een state of the art keuken die van alle gemakken is voorzien.... We zijn door eigenaar Hans uitstekend geadviseerd met betrekking tot de mogelijkheden. Mede door zijn uitgebreide advies hebben we nu een state of the art keuken die van alle gemakken is voorzien. Bij de keuze van de apparatuur wist hij ons exact de voor en nadelen van bepaalde merken te noemen, hij liet ons dan ook vrij in de keuze per apparaat en "dwong ons niet alle apparaten van 1 merk te kopen zoals bij andere keuken zaken".

Daarnaast heeft Hans zich ingespannen om de keuken in kort tijdsbestek te bestellen en plaatsen. Iets waar bij conculega's niet eens over gesproken werd. "Dat wordt na de kerst meneer van Melis" was een veel gehoorde uitspraak.

Qua prijs is Reddy scherp en de kwaliteit zijn we meer dan tevreden over. Een echte aanrader!

Daarnaast een groot compliment voor Helmy, welke op aftersales gebied ons bij heeft gestaan bij een probleem met onze downdraft afzuigkap. Zonder discussie heeft ze geregeld dat hij vervangen wordt voor een nieuwe unit. Complimenten hiervoor dergelijke aftersales kunnen veel bedrijven wat van leren!

Een groter pand, dat gaat Hans namelijk nodig hebben. Met deze succesformule en hoge service graad gaat hij het erg druk krijgen / heeft hij het erg druk!

Familie Caelers

Door alle goede recensies over eerlijke prijzen, goede hulpverlening en alle lovende woorden, zijn we bij Reddy keukens Helmond gaan kijken. Inderdaad de prijzen waren netjes, we werden keurig... Door alle goede recensies over eerlijke prijzen, goede hulpverlening en alle lovende woorden, zijn we bij Reddy keukens Helmond gaan kijken. Inderdaad de prijzen waren netjes, we werden keurig geholpen en alles wat we wilden was mogelijk. Ze namen alle tijd om alles door te nemen en met foto's en al te illustreren. Uiteindelijk daar de keuken besteld....de leverdatum stond vast: 18 april (week 16) zou de keuken geleverd worden en 19 april zou de monteur komen. De vrijdag ervoor had ik nog geen tijd door gekregen, dus ik heb zelf zaterdag aan de bel getrokken. Toen kregen we te horen dat de keuken nog niet in het magazijn stond, dus maandag niet geleverd kon worden...maar geen nood, ze leveren hem gewoon dinsdagochtend en de monteur kan dan meteen aan de slag. Dus wij de rest van de keuken afgebroken in het weekend. Maandagavond werden we gebeld dat hij slecht nieuws had. De keuken was er niet en hij wist niet wat er mis was gegaan. Hij kwam keurig de dag erna praten en bood wel 1000 keer zijn excuses aan. Hij beloofde ons gouden bergen en alles zou goed komen, de fabrikant zou intern niet hebben gereageerd op een mail. 9 mei (week 19) zou de keuken geplaatst worden. In de tussentijd nog verschillende keren zelf achterna gebeld en tot 6 mei wist hij voor 99% zeker dat de keuken geleverd zou worden, maar 's middags bleek het toch weer uitgesteld te moeten worden, want de fabrikant had leverproblemen. Het zou week 22/23 worden. Nadat ik zelf weer in week 21 belde om te informeren, gaf hij aan dat hij nu de definitieve bevestiging had ontvangen en ze gaven aan in week 25 te leveren (donderdag/vrijdag) en dan week 26 te plaatsen (dus 10 weken na de eerste geplande plaatsing). Ik kreeg twee verknipte bestandjes die de bevestiging moesten voorstellen. Het vertrouwen bij mijn man was weg, maar ik wilde ze de kans nog geven. In week 24 een gesprek aangegaan, omdat we niet konden geloven dat als een fabrikant een fout maakt, hij de klant 10 weken langer op zijn keuken laat wachten, dan wordt het een prioriteit. We wilden zien wanneer de keuken besteld was, omdat we daar onze vraagtekens over hadden. Deze informatie was namelijk vakkundig geknipt uit de 2 bestandjes, want dit stond er tussenin. We kregen het niet te zien, maar door de leverproblemen en het feit dat ze wilden gaan stoppen met deze leverancier, had hij liever dat we de keukenovereenkomst zouden ontbinden, terwijl de keuken daadwerkelijk over 2 weken zou komen. We zijn naar een andere keukenzaak gegaan en hebben daar dezelfde keuken besteld, bij dezelfde leverancier.....en leverproblemen, nee hoor! De keuken stond er na 5,5 week, terwijl dit een nieuwe bestelling was. Dus....Als je een eenvoudige keuken wilt, zul je waarschijnlijk aan het goede adres zijn....kwalitatief zijn het prima keukens. Maar als zich problemen voor doen, hou dan rekening met weinig transparantie, (bel)afspraken niet nakomen, veel zelf overal achterna moeten zitten, een fantastisch verhaal en afbellen op het laatste moment.

Gezelligheid, Fantastische verhalen vertellen, maar of dit waarheidsgetrouw is????

Transparantie, eerlijkheid, communicatie met klant (afspraken nakomen), zaken op orde hebben en zo kan ik nog wel even doorgaan