Y.tahiri

Voordat wij bij Reddy Keukens terecht kwamen zijn we bij tig keukenleveranciers geweest, kwamen altijd moedeloos weer naar buiten, totdat we terecht kwamen bij Reddy keukens. Het voelde meteen goed,... Voordat wij bij Reddy Keukens terecht kwamen zijn we bij tig keukenleveranciers geweest, kwamen altijd moedeloos weer naar buiten, totdat we terecht kwamen bij Reddy keukens. Het voelde meteen goed, klantvriendelijk denken met je mee. Na een goed gesprek en wat wij willen als klant is ons een prachtige keuken geleverd! Wij zijn er superblij en dolgelukkig mee. Wat zeer maar ook zeer op de voorgrond staat bij Reddy os de service! Hans van de Wetering en William ontzettend bedankt voor jullie tijd, service en advies wat een uitstekende resultaten heeft geleverd! Ik kan jullie niet genoeg bedanken! Echt een aanrader en je krijgt topkwaliteit!

Service, klantvriendelijk en kwaliteit

Als je een auto koop van 14.000 euro staat hij mooi voor jouw te glimmen in de showroom, bij Reddy mag je de keuken gaan zoeken onder het stof en zaagsel, wat overal op en tussen zit. De gevraagde... Als je een auto koop van 14.000 euro staat hij mooi voor jouw te glimmen in de showroom, bij Reddy mag je de keuken gaan zoeken onder het stof en zaagsel, wat overal op en tussen zit. De gevraagde draai-carrousel in de hoek werd niet geleverd, in plaats daarvan werden we afgescheept met wat oude promotie artikelen. We wilden de keuken hoger, maar dan moest de Reddy hogere pootjes bestellen, dat vonden ze geen goed idee.

Niet echt,

Steeds maar de schuld bij ons leggen, ik ga er van uit dat jullie verstand van keukens hebt, zo’n dure keuken en dan geen plek voor de magnetron weten? Goedkope vaatwasser in de hoek tegen de muur,... Steeds maar de schuld bij ons leggen, ik ga er van uit dat jullie verstand van keukens hebt, zo’n dure keuken en dan geen plek voor de magnetron weten? Goedkope vaatwasser in de hoek tegen de muur, ook niet echt handig.

Je krijgt hier zeer deskundig advies. En er wordt met je meegedacht.

Keuken door zeer goede vakman geplaatst

Dat ik zelf een wasmachine kraan op dag van plaatsing moest kopen was een minpuntje

Kerkhof

Vriendelijke verkoopers

Geweldige service !
We zijn heel tevreden over de keuken.

Wim goossens

Super

Goede service

Van veghel

Super mooie keuken gekocht. Hele goede en snelle service...communicatie als er is iets rechtstreeks met hans van reddy keukens en dit was super fijn als er iets was...

Contact met medewerkers...

Geen...

Familie Slagter

Heel erg fijn geholpen door William en Hans.
Zeer goede service en zijn reuze blij met onze keuken.

Snelle goede service, het contact was heel goed wij werden netjes op de hoogte gehouden van alles

Tip vooral zo doorgaan.

Bouwcenter. R.

Alles is super .

Uitstekend.
Duidelijk, vriendelijk, correct, probleemoplossend denkend

De bereidheid om problemen op te lossen.

Afstemming met monteur