p.duitsman

Goede service, na het loslaten van de folie op 2 van mijn keukenlaadjes is dit keurig hersteld door Reddy keukens

nette klachtenafhandeling

Recep Arslan

Wij werden goed geholpen door Hans en William. Gaf goede tips, de montage door Bertram was echt super.
Tevreden en blij genieten wij nu van onze nieuwe keuken.

Regelmatig contact gehad over de nieuwe keuken, houden je goed op de hoogte.
Komen afspraken goed na.
Denkt mee aan de behoeftes van de klant.
Ze zijn ook flexibel met levertijden....
Regelmatig contact gehad over de nieuwe keuken, houden je goed op de hoogte.
Komen afspraken goed na.
Denkt mee aan de behoeftes van de klant.
Ze zijn ook flexibel met levertijden. Ik kon twee keer de afgesproken data niet halen. Dit was geen probleem voor Reddy Keukens Helmond, ze konden gelijk een nieuwe datum inplannen.
Gastvrij ontvangst en deskundige uitleg.

Geen.

Vriendelijk en duidelijk advies. Komt afspraken na. Keuken keurig op tijd geleverd en gezet. Zeer goede ervaring met reddy keukens.

Persoonlijke aandacht. Goed luisteren naar wat wij wilden en daarop keuken samengesteld. Niet aandringen om extra dingen te verkopen. Snelle levering. Keuken op tijd geleverd en gezet.

Mathjeu vervuurt

Goede plaatsing en meedenkend vanuit de monteur voor het beste eind resultaat.
Bij een kleine tegenslag word er gestreden na een goede passenede oplossing of tegemoetkoming. Zeer tevreden

Met zorg geplaatst en meedenkend

Komen er geen in m op.

C. Shala

Nieuwe keuken gekocht en zeer tevreden met de keuken en de hulp van de medewerkers.

Heel klantvriendelijk

Hans heeft ons goed geholpen. Hij nam uitgebreid de tijd om samen met ons een keuken samen te stellen. De aflevering en afwerking zijn ook goed verlopen. Hans is naderhand nog langs geweest om een... Hans heeft ons goed geholpen. Hij nam uitgebreid de tijd om samen met ons een keuken samen te stellen. De aflevering en afwerking zijn ook goed verlopen. Hans is naderhand nog langs geweest om een sierstrip te vervangen, die tijdens de installatie beschadigd was geraakt. Top ervaring.

Goede dienstverlening.

Marc en Susan

Klantvriendelijk, goed advies, luisteren naar de klant en zijn vooral niet opdringerig.

goed advies, hebben verstand van zaken

Ruime zaak met voldoende gevarieerd aanbod

goed advies en vakkennis

ga zo door

Professioneel en deskundig

Goed advies en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Nemen de tijd voor je en laten alle producten zien van de keuken die je wilt kopen.