Deskundig en behulpzaam. Antwoorden altijd op tijd op vragen en mails.
Service
Service
Er wordt ruim de tijd genomen om je maatwerk, droomkeuken, te verbeelden. Ook als daar 4 gesprekken voor nodig zijn. Daarnaast wordt er pro actief meegedacht in oplossingen en suggesties o.b.v....
Persoonlijk
De eerste zaak die niet ontwierp wat wij vertelden, maar met eigen voorstellen kwam die vele malen beter bij ons pasten
Eigenlijk geen
Prijs-/kwaliteits verhouding
Geen. Lekkage rest schade had wel voor komen kunnen worden, Maar eea is Prima opgelost. Vriendelijke en service gerichtenmonteur is er vanmorgen geweest. Prachtig keuken. We genieten ervan
Meedenken bij het ontwerp.
Na oplevering waren er wat punten. Zelf elke keer achteraan moeten bellen/ vragen.
No nonsens, geen verkooppraatjes, maar gericht advies!
Geen!
Ruime tijd die men voor ons had.
Erg bijzonder dat we moesten betalen voordat de producten waren geleverd. Hebben we ook pas na levering gedaan.
weten prijs kwaliteit goed uit te leggen.en de mannen die de keuken plaatsen .netjes ,ervaring geven goede uitleg
vragen na apparatuur vorige keuken hoe mooi garantie op veel dezelfde namen het is soms niet praktisch
Duidelijke afspraken, scherpe prijs, goede opvolging, correcte behandeling,
Geen verbeterpunten of tips.
Vraag hieronder over de prijs/ kwaliteit verhouding kan ik niet beantwoorden, de kwaliteit van de keuken blijkt pas over de jaren. Ik moet iets invullen, aan de...