Henk Z

We zijn bij het uitzoeken van de keuken goed en vakkundig geholpen door Olaf. Nette prijs en duidelijke tekeningen, wijzigingen zijn altijd nog mogelijk. De keuken is door de monteur netjes... We zijn bij het uitzoeken van de keuken goed en vakkundig geholpen door Olaf. Nette prijs en duidelijke tekeningen, wijzigingen zijn altijd nog mogelijk. De keuken is door de monteur netjes geplaatst. er waren wel wat opleverpuntjes maar die zijn allemaal netjes verholpen.

Deskundig advies, niet opdringerig en gelijk een redelijke prijs met goede afspraken.

Bij de verkoop aangeven dat de verpakkingen e.d. niet standaard worden meegenomen door de monteur.

Henk

Op zoek naar een keuken en even binnen gelopen bij Reddy Keukens in Heteren. Netjes opgezette showroom. keurig ontvangen en te woord gestaan. Afspraak gemaakt voor een gesprek met een adviseur.... Op zoek naar een keuken en even binnen gelopen bij Reddy Keukens in Heteren. Netjes opgezette showroom. keurig ontvangen en te woord gestaan. Afspraak gemaakt voor een gesprek met een adviseur. Voordat we bij Reddy in Heteren binnen stapte eerst in Elten geweest. In Elten veel open plekken waarbij werd verteld dat de keukens die daar hebben gestaan waren verkocht en er nog geen andere zijn terug geplaatst. Enkele eerdere kennissen van mij ook in Elten geweest en oen was de situatie gelijk.

Goed advies. Willen niet het onderste uit de kan. Natuurlijk willen ze een keuken verkopen maar komen desondanks niet dwingerig over. Dit in tegenstelling tot ketens als Brugman, Super Keuken etc.... Goed advies. Willen niet het onderste uit de kan. Natuurlijk willen ze een keuken verkopen maar komen desondanks niet dwingerig over. Dit in tegenstelling tot ketens als Brugman, Super Keuken etc. Let op. Dit is mijn ervaring. Het kan best zijn dat anderen betere ervaring hebben met andere ketens dan met Reddy Keukens.

Eigenlijk geen. Vanaf het begin duidelijke communicatie. Geen verrassingen.

Robine

Het beste wat mij is overkomen in keukenland. Wat een toppers en vooral Thelco van der Zandt die verdient een extra lintje. Geen onderhandelingen, geen mooie praatjes, maar gedegen advies, belt voor... Het beste wat mij is overkomen in keukenland. Wat een toppers en vooral Thelco van der Zandt die verdient een extra lintje. Geen onderhandelingen, geen mooie praatjes, maar gedegen advies, belt voor de nieuwste ovens en weet een super eerlijke en goede prijs te geven. Een top monteur! kan niet anders zeggen dat deze gast in een scheef amsterdams huis zo'n goede installatie weet te doen, Niets dan lof! alles op tijd en met rust en vertrouwen, geen gepush en gekonkel!

deskundig, rustig, goede prijs, eindeloos geduld met mensen zoals ik, die beslissingen over deze grote uitgaven best lastig vinden.

NIET EEN!

Wendy en Rob

Een zeer prettige ervaring met Reddy Heteren.
Vakmensen, professioneel en zeer behulpzaam. Nemen veel werk uit handen en alles is bespreekbaar.
Een zeer prettige sfeer in de showroom,...
Een zeer prettige ervaring met Reddy Heteren.
Een zeer prettige sfeer in de showroom, geen opdringerige verkoper, op eigen houtje rustig de showroom door.
Mooie materialen en ook veel soorten, de keus is groot.
Bij plaatsing van de keuken alles op tijd en volgens schema. En na de plaatsing komen ze zelf kijken of alles volgens wens is uitgevoerd. Bij problemen of beschadigingen komen ze gelijk met een oplossing.
Montage en stucwerk ook strak geleverd, (met dank aan Hans Kersten en André Sutman 😊), en volgens planning.

Wij zijn echt heel erg tevreden over Reddy Heteren! Niks anders dan 5 sterren!

Wij zijn heel erg goed geholpen door Thelco van der Zandt.
Vriendelijk, eerlijk en verstand van materialen en apparatuur.

B. Kromkamp

Prima ervaring, ruim assortiment en redelijke prijzen.

Het persoonlijk contact. Korte lijnen met verkoper en monteurs.

Geen, prima zo doorgaan.

M.van Eck

Fijne medewerkers, staan gelijk voor je klaar!

Na mijn mening een eerlijk advies en erg vriendelijk.

Tom

Relax en geen poespas, gewoon ontspannen gesprek en luisteren naar wat we willen. Met ideeen komen en uitvoeren. Geen moment twijfel gehad bij reddy!

Klantgerichtheid, meedenken.

Eric van der Linden

Wij hadden al een paar keuken bedrijven bezocht. Toch nog naar Reddy Keukens gegaan om daar eens te kijken. Wij werden goed ontvangen en hadden gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werdt door... Wij hadden al een paar keuken bedrijven bezocht. Toch nog naar Reddy Keukens gegaan om daar eens te kijken. Wij werden goed ontvangen en hadden gelijk een goed gevoel bij dit bedrijf. Er werdt door hun goed meegedacht wat er mogelijk was. De andere ochtend de offerte al via de mail gekregen. Die je ook nog eens in 3D kon zien. Keuken staat nu 1 week bij ons. En wij vinden het prachtig. Zelfs na het monteren van de keuken komen ze kijken of alles goed is. En geven ook veel tips en uitleg over de apparaten. Wij zijn erg tevreden!

B welling

Super fijn geholpen door thelco nemen de tijd voor je en werken super netjes afspraken worden nagekomen

Nemen de tijd voor je alles gaat relaxed

SUPER klantvriendelijk, goed bereikbaar, snelle reacties op vragen, deskundige info omtrent materialen en inbouwapparatuur, afhandeling bij probleempjes prima ! Oplossingsgericht en meedenken