Medewerker Reddy zat er niet om een keuken te verkopen. Luisterde, zocht en dacht mee naar mijn wensen en (on)mogelijkheden. Kwam met alternatieven en ideeën. Daarmee verkocht hij een keuken. Medewerker Reddy zat er niet om een keuken te verkopen. Luisterde, zocht en dacht mee naar mijn wensen en (on)mogelijkheden. Kwam met alternatieven en ideeën. Daarmee verkocht hij een keuken.

Communicatie was adequaat en tijdig. Ook bij verkeerde levering en montage.

Afspraken werden nagekomen. Gesprek altijd mogelijk.

Positief, van advies in alle rust via onderbouwde offerte tot realisatie door vakmensen

Geen tijdsdruk in het voortraject

uit te zoeken appratuur moet aanwezig zijn om beter inzicht te krijgen wat je kunt verwachten met daarbij meer tijd voor uitleg over keuzemogelijkheden

J.Huigens-Adams

Positief. Prettige kennismaking bij ons eerste bezoek. Het was ons snel duidelijk wat er mogelijk was.

Gelukkig geen gehandel over de prijs met rare kortingen die nergens op slaan. De regels waren meteen duidelijk

Misschien zou men nog iets creatiever in de vormgeving kunnen zijn. Alhoewel wij zelf nogal duidelijk lieten merken wat wij wilden en de ruimte en de mogelijkheden bij ons zeer beperkt waren.

Onze eerste keuken bij Reddy gekocht. Vriendelijke en deskundige medewerkers. Er was ruimte voor vragen en veranderingen. Afspraken werden nagekomen.

Eerlijke prijs, je hoeft niet te onderhandelen. Meedenken met de klant en met suggesties komen.

Kroon

Ik heb goede ervaringen. Levering was op tijd, er werd meegedacht. Alles was aanwezig, planning was goed.

vriendelijk, nazorg, goede planning

kleine showroom, daardoor zijn sommige dingen wat moeilijker voor te stellen.

Mulder

Prima service, goede adviezen ervaren verkoper

Michel van den Berg

Goed meedenken.

Goed en duidelijk advies en meedenken.

Nvt

Pouwelsen

Goede service, eerlijk en zonder poespas, denken goed mee.

Goed meedenkend, wijst op zaken waar je zelf niet zo snel aan denkt.

De Wild

Een fijne ervaring. Waar ze je te woord staan en waar je het gevoel hebt een goede service te krijgen en niet opgelicht te worden. De prijs wordt scherp neergezet door hun concept (en niet zoals bij... Een fijne ervaring. Waar ze je te woord staan en waar je het gevoel hebt een goede service te krijgen en niet opgelicht te worden. De prijs wordt scherp neergezet door hun concept (en niet zoals bij andere keuken zaken: dit is de prijs, gaat nog zoveel van af, maar moet je nu beslissen).

Luisteren naar je wensen. Geven goed advies over je wensen met argumenten daarbij.

Brouwer

Fantastisch bedrijf. Goede voorlichting en uitleg. Staan altijd voor je klaar. Goed advies en niet opdringerig

Als je eenmaal iets gekocht hebt, blijft de service geweldig. Ze staan altijd voor je klaar. Als er iets kapot is krijg je optimale service