gerritsen

Prettig

duidelijke uitleg en mogelijkheden

J. Romein

Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. goede montage en beschadiging van 2 kasten snel opgelost door nieuwe kasten te plaatsen. verkoper kwam na montage langs om te vragen of alles naar wens is... Bijzonder goede ervaring met dit bedrijf. goede montage en beschadiging van 2 kasten snel opgelost door nieuwe kasten te plaatsen. verkoper kwam na montage langs om te vragen of alles naar wens is en uitleg te geven.

zeker niet opdringerig met offerte tekenen die werd opgestuurd zodat we die thuis nog eens rustig konden bekijken en eventueel nog dingen konden wijzigen bij de 2e afspraak. daarna word de offerte... zeker niet opdringerig met offerte tekenen die werd opgestuurd zodat we die thuis nog eens rustig konden bekijken en eventueel nog dingen konden wijzigen bij de 2e afspraak. daarna word de offerte weer opgestuurd en kan je hem thuis tekenen en terug sturen.

Theo

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met Berry werden wij blij verrast dat hij al een ontwerp had gemaakt. Door zijn vakkundig advies hebben wij voor Reddy keukens gekozen. Het gesprek heeft ons... Nadat wij een afspraak hadden gemaakt met Berry werden wij blij verrast dat hij al een ontwerp had gemaakt. Door zijn vakkundig advies hebben wij voor Reddy keukens gekozen. Het gesprek heeft ons over de streep getrokken en tevens het feit dat we direct een goede prijs kregen te horen zonder allerlei kortingen.

Een goed advies door een deskundig adviseur.

Indien een afspraak wordt verzet probeer deze dan binnen een week opnieuw te plannen

Prima. Er wordt meegedacht omtrent het ontwerp van de keuken. Mocht er iets niet kunnen dan wordt er gekeken naar een oplossing.

Het komen inmeten en na de plaatsen de controle van de keuken. Ook de vragen die wij hadden werden direct beantwoord of er werd een oplossing gezocht.

Frank van Hees

Deskundig advies, stipte levering en uitstekende installatie voor een eerlijke prijs.

Niels

Prettig bedrijf. We zijn heel goed geholpen. Al onze wensen zijn terug te vinden in onze nieuwe keuken. Afwerking is erg goed!

fam.boerboom gretha

Reddy keukens is een zeer vriendelijk bedrijf met goed uitleg

correcte behandeling en duidelijke afspraken

monteurs laten wat te wensen slordig werk

VAN KAMPEN

HEEL DUIDELIJK WE ZIJN ZEER TE VREDEN

JE WORDT VAKKUNDIG GEHOLPEN, DOOR GESCHOOLDE MENSEN, DIE WETEN WAAR
ZE MEE BEZIG ZIJN
JE WORDT VAKKUNDIG GEHOLPEN, DOOR GESCHOOLDE MENSEN, DIE WETEN WAAR
ZE MEE BEZIG ZIJN
VOORAL NIET OPDRINGEND , NIET ALLERLEI KORTINGEN, ALS MEN DIE DAG WILT KOPEN, MAAR EEN NETTE OFFERTE, MET TEKENING ZODAT MEN RUSTIG KAN NA DENKEN ALVORENS JE KOOPT.

NEEN

Er is op een prettige manier meegedacht. Berry is rustig en geduldig in zijn benadering.

Service
Klantgerichtheid

De orderbevestiging met de opsomming van alle onderdelen en artikelen is, voor mij als klant, onduidelijk.

Deskundig advies, prettige behandeling, goede verhouding prijs/kwaliteit, komt afspraken na.

- klantcontact uitstekend
- lost mankementen bij installatie voortvarend op

nee