Top ervaring met Reddy Keukens Heteren! Complimenten voor het meedenken van eigenaar Thelco. Toen het ontwerp van mijn keuken moest worden veranderd vanwege nieuwe inzichten tijdens mijn verbouwing... Top ervaring met Reddy Keukens Heteren! Complimenten voor het meedenken van eigenaar Thelco. Toen het ontwerp van mijn keuken moest worden veranderd vanwege nieuwe inzichten tijdens mijn verbouwing kwam hij met een creatieve oplossing. Mijn keuken is prachtig, voor een hele goede prijs.

Meedenken, luisteren naar mijn wensen en daarop inspelen. Duidelijke offerte. Goede telefonische bereikbaarheid voor overleg.

Geen!

van Kranen

Uitstekend tevreden zowel bij de aankoop als plaatsing van de keuken.

Vriendelijk en vakkundig advies.
Niet opdringerig, laat klant zelf beslissen.
Komt afspraken na.
Goede monteurs bij plaatsing.

Ga so door.

Joris Voeten

Zeer vakkundig en geduldig advies in de winkel bij het ontwerp. Ook toen we het hele ontwerp wilde omgooien om ook dat eens in 3D te zien werd daar tijd voor gemaakt, om uiteindelijk het ontwerp... Zeer vakkundig en geduldig advies in de winkel bij het ontwerp. Ook toen we het hele ontwerp wilde omgooien om ook dat eens in 3D te zien werd daar tijd voor gemaakt, om uiteindelijk het ontwerp weer terug te maken zoals het door Berry van origine bedacht was. Dat er tijd genomen wordt is fijn: het gaat toch om een grote uitgave, waar je vervolgens jarenlang iedere dag je boterhammen in staat te smeren. De nazorg is perfect; een persoonlijke controle en de laatste puntjes worden professioneel opgelost.

Vakkennis van de medewerkers
Geduld bij ontwerpproces
Keuze van de mogelijke materialen en apparatuur leverbaar
Dat ze zelf de keuken komen inmeten om zeker te weten hoe het gaat...
Vakkennis van de medewerkers
Geduld bij ontwerpproces
Keuze van de mogelijke materialen en apparatuur leverbaar
Dat ze zelf de keuken komen inmeten om zeker te weten hoe het gaat passen
Nazorg en garantie is bijzonder goed

Zorg dat ook de installatie-teams dezelfde hoge standaard van klantvriendelijkheid, geduld en zorgvuldigheid betrachten bij het bouwen van de keukens.

P wels

Heb een goede ervaring met reddy keukens .
Al voor de tweede keer weer geslaagd met een goed resultaat. Ik raad andere mensen zeker aan om hier een keuken te gaan kopen.

Ben goed geholpen door de medewerkers van reddy keukens en heb hierbij goed advies gehad

Heb zo gauw geen verbeter punten over dit bedrijf

We hebben een prima indruk gekregen van de zaak

geen gezeur over prijzen

L. Puts

Warm welkom.
Er wordt alle tijd genomen om je tot een perfecte keuze te laten komen.
Keer op keer kleurstalen mee

zie boven

geen verbeteringen; zelfs aftersales is perfect

B kunst

Uitstekende service en goed advies

Vakkundige mensen

G. Peters

Wij zijn hartelijk ontvangen, men neemt alle tijd voor je. We kregen goede deskundige adviezen. Betrouwbare uitstraling.

Denken mee en komen met alternatieven en deskundige oplossingen.
Denken mee en komen met alternatieven en deskundige oplossingen.
Nadat de keuken is geïnstalleerd komt men thuis kijken of alles in orde is en worden eventuele problemen zonder meer aangepast.
Ook de monteur die de keuken heeft geplaatst kwam zijn afspraken na en werkte netjes.

Geen.

Femke

Ik ben ontzettend te spreken over Reddy keukens, zowel over het proces van uitzoeken van een keuken als het resultaat. Thelco was super behulpzaam en eerlijk in de prijsstelling. Ik kan Reddy... Ik ben ontzettend te spreken over Reddy keukens, zowel over het proces van uitzoeken van een keuken als het resultaat. Thelco was super behulpzaam en eerlijk in de prijsstelling. Ik kan Reddy keukens aan iedereen aanbevelen!

Het meest sterke punt vind ik de klantgerichtheid. Je voelt als klant dat jouw wensen ertoe doen. Het belang van de klant staat centraal.

George Hammer

Nadat mij zoon enkele jaren geleden een keuken heft gekcohjt via Reddy heb ik nu besloten ook daar de aankoop te doen.

geode prijs kwaliteit verhouding.