Hans en Willemien Jansen

Zeer prettig geholpen, konen de afspraken goed na.

Zeer service gericht en zoeken overal een oplossing voor, denken mee

Mark

Super!

Kort na de montage wordt de keuken netjes opgeleverd en gebreken worden razendsnel opgelost.

Reddy keukens Heteren

Cor

Natuurstenen keukenblad aangeschaft. Goede voorlichting gehad. Kwamen afspraken prima na!

Ze doen wat ze zeggen!

Johan en Lianne

Aangezien ik in de rolstoel zit en wij een kleine keuken hebben zijn ze zeer bereid om met je mee te denken en tot een goede oplossing te komen.
Zelfs de monteur denkt mee over een voor ieder...
Zelfs de monteur denkt mee over een voor ieder ws een kleinigheid, maar voor mij vanuit de rolstoel wat moeilijker, dit gaat over de aan/uit van de verlichting onder de kastjes.
Alles is heel netjes afgeleverd en gemonteerd.

Bedankt Olaf voor je tijd en voor de goede service die je ons hebt geleverd.

Goed advies

Ga zo door

salih

Zeer tevreden klant over reddy keukens

zeer tevreden. onze contact persoon berry heeft ons goed geholpen.

Vriendelijk personeel, goede service, kwam afspraken na, goed mailcontact. erg fijn dat wij konden de levering van de keuken een aantal weken uitstellen omdat onze aannemer was uitgelopen. net... Vriendelijk personeel, goede service, kwam afspraken na, goed mailcontact. erg fijn dat wij konden de levering van de keuken een aantal weken uitstellen omdat onze aannemer was uitgelopen. net personeel wat de keuken kwam plaatsen.

in principe is alles mogelijk. de mogelijkheden werden ook goed aangegeven, en waren meestal in de showroom aanwezig. zo was het ook makkelijk aan te wijzen wat wij mooi vonden aan een specifieke... in principe is alles mogelijk. de mogelijkheden werden ook goed aangegeven, en waren meestal in de showroom aanwezig. zo was het ook makkelijk aan te wijzen wat wij mooi vonden aan een specifieke keuken, en wat wij zelf ook in onze keuken wilden hebben.

in de eerste instantie waren wij nog in de orientatiefase. hierdoor kregen wij de indruk dat er liever geen tijd werd gestoken in een klant die waarschijnlijk/misschien niet zou komen kopen. maar... in de eerste instantie waren wij nog in de orientatiefase. hierdoor kregen wij de indruk dat er liever geen tijd werd gestoken in een klant die waarschijnlijk/misschien niet zou komen kopen. maar toen eenmaal duidelijk was dat wij daadwerkelijk een keuken bij Reddy zouden kopen, kregen wij alle tijd en konden wij altijd bellen, langskomen, mailen.

L.Kip

De afspraken werden keurig nagekomen

Persoonlijke benadering en meedenken werd als zeer positief ervaren.

Liesbeth

Prettige sfeer, goed advies en er werd geen enkele keer aangedrongen op het ondertekenen van documenten.

Wij hebben er een aantal keren 2,5 uur gezeten en er is ons nooit gevraagd enig document te ondertekenen. Prettig!
Goed advies en snelle reacties op vragen.

Zeer goede ervaring. Kwam er toevallig binnen en was erg onder de indruk van de kennis.

Zeer uitgebreide info door Hr v.d. Zandt. met veel uitstekende tips. Er wordt echt meegedacht.