Marieke peters

Goed alleen jammer dat de keuken niet goed geleverd is.

Prijs niet zoveel afdingen

Ik heb wel eens over jullie verteld en dan gaan mensen kijken en kijken ze alleen naar de showroom die valt dan tegen. Dat hadden wij in eerste instantie ook maar omdat wij goede verhalen hebben... Ik heb wel eens over jullie verteld en dan gaan mensen kijken en kijken ze alleen naar de showroom die valt dan tegen. Dat hadden wij in eerste instantie ook maar omdat wij goede verhalen hebben gehoord zijn wij een gesprek aan gegaan. En Dat was wel goed.

Sommers

Zeer vriendelijke benadering, er wordt geluisterd en eerlijk advies gegeven.

zeer vriendelijke benadering, er wordt geluisterd en eerlijk advies gegeven.

nog niet ervaren

B. Elenbaas

Wij zijn zeer tevreden en wij kunnen onze vrienden/ kinderen zeker Reddy keukens aanbevelen! Goede professionele begeleiding, inlevingsvermogen wat de klant wil, en adequate afhandeling . Kortom wij... Wij zijn zeer tevreden en wij kunnen onze vrienden/ kinderen zeker Reddy keukens aanbevelen! Goede professionele begeleiding, inlevingsvermogen wat de klant wil, en adequate afhandeling . Kortom wij zijn zeer tevreden.

Toen wij door omstandigheden onze opdracht voor plaatsing moesten wijzigen was dat geen enkel probleem. Zelfs vanuit het vakantie adres werd het geregeld, kortom 'ouderwetse' service is een heel... Toen wij door omstandigheden onze opdracht voor plaatsing moesten wijzigen was dat geen enkel probleem. Zelfs vanuit het vakantie adres werd het geregeld, kortom 'ouderwetse' service is een heel sterk punt. Ook degene die de keuken monteerde was heel vakkundig. de prijs van het monteren vonden wij heel schappelijk.

Martin hoencamp

Prima bedrijf

Goede service brede kennis

Nvt

Keukenkopen

klantvriedelijk
Zeer toegankelijk

Kees

Ontvangst en en ontvangst is prima.

Heel vriendelijk ontvangen.

Misschien voor levering een bezoek brengen om te controleren of alles goed is voorbewerkt voor levering of tips.

nick jansen

Goede, snelle service met vakkundig personeel. Personeel met verstand van zaken.

Goede ervaring, klantgericht, meedenkend en voldoende mogelijkheden.

Prijs/kwaliteit verhouding.
Goede begeleiding en advies bij het zelf plaatsen van de keuken.

Baars

Super ervaring! We raden iedereen aan hier een keuken uittezoeken en te bestellen

Fijn gesprek in de winkel. Vriendelijke monteurs. Alles top!