Prima service, meedenken met klant, telefonisch contact met me opgenomen omdat ik bloemen had besteld voor zaterdag voor Pasen, advies was (mede ivm crematie pas op donderdag na Pasen), bloemen op...Prima service, meedenken met klant, telefonisch contact met me opgenomen omdat ik bloemen had besteld voor zaterdag voor Pasen, advies was (mede ivm crematie pas op donderdag na Pasen), bloemen op dinsdag pas te bezorgen. Ik waardeer dit meedenken.
Montserrat Lopez
Zeer tevreden over het hele koopproces. Duidelijke productomschrijving, makkelijke bestel methode en perfecte communicatie. Top!!
Erg goed
Ik ben zeer tevreden over levering van de bestelling, welke ik had gedaan.
Mooie rouwboeket bezorgd
Wils van Beelen
Zeer positief. Een aanrader.
Een ideale manier om een boeket te bestellen en te laten bezorgen dat exact voldoet aan het geen ze als voorbeeld laten zien
Hermanarm
Snelle en prima bezorging in een zeer korte tijd van een prachtig rouwboeket. Ik heb deze bestelling namens meerdere familieleden gedaan en kreeg veel complimenten van deze mensen.
Bianca steevers
Perfect geregeld! En de bloemen waren vers.hebben een week gestaan.