Wilbert

Scheersalon is een super webshop. Nu woon ik in de buurt van de winkel en ervaar daarom ook het goede advies en service als ik mijn spullen op ga halen.

Goed assortiment
Deskundig advies
Goeie service

Overzichtelijke website

Redelijke prijs en snel geregeld.

Jurrie Christians

Zeer deskundig en vriendelijk. Duidelijk te merken dat hier mensen met hun passie bezig zijn !

Er word samen gekeken naar een passend product. Oprecht advies.

Had nog geen ervaring met jullie bedrijf maar ben bijzonder verast 👍

Mooie en goede producten !

Han Adema

Vol van passie werden wij ontvangen in de scheersalon. Eerst tijd voor een kopje koffie, en daarna werd er de tijd genomen voor het uitzoeken en voelen van verschillende scheerkwasten. Wel grappig... Vol van passie werden wij ontvangen in de scheersalon. Eerst tijd voor een kopje koffie, en daarna werd er de tijd genomen voor het uitzoeken en voelen van verschillende scheerkwasten. Wel grappig dat een vrouw zoveel kan vertellen over iets wat normaal een mannenzaak is. Na het uitzoeken van een kwast ook nog gekeken naar andere dingen. Een houder, scheerbakje voor het opschuimbakje ed. Na twee en een half uur, ver na sluitingstijd verlieten wij voldaan de zaak.
Ik vind het prachtig om te zien dat mensen een beroep hebben gemaakt van een dagelijks terugkerende activiteit als scheren.

Heel veel kennis. De zaak is functioneel maar heeft ook een knusse uitstraling.
Er wordt de tijd genomen voor alles.

Snel geleverd, netjes verpakt.
Betrouwbare verkoper, gaan mij vaker zien

Goede snelle levering van de bestelde producten. Overzichtelijke site met goede beschrijving van de producten

QSSvB

Ik ben op de site gekomen vanwege de handige informatie en tips die er te vinden waren. Dit heeft mij ontzettend geholpen en uiteindelijk heb ik hiermee ook een goede keuze kunnen maken. Ik ben... Ik ben op de site gekomen vanwege de handige informatie en tips die er te vinden waren. Dit heeft mij ontzettend geholpen en uiteindelijk heb ik hiermee ook een goede keuze kunnen maken. Ik ben zeker van plan om vaker bij te bestellen.

Zonder de eigen producten te veel aan te prijzen wordt er simpelweg goed advies aangeboden op de website.

snel