Vriendelijke ontvangst en uitstekende informatie

grote keuze uit de verscheidene scheer producten

Rob

Telefonisch contact gezocht met Scheersalon voor advies. Er werd goed doorgevraagd waardoor mijn wensen/behoeften in kaart werden gebracht. De producten zijn snel verzonden en zijn exact zoals... Telefonisch contact gezocht met Scheersalon voor advies. Er werd goed doorgevraagd waardoor mijn wensen/behoeften in kaart werden gebracht. De producten zijn snel verzonden en zijn exact zoals uitgelegd.

Veel aandacht voor en van de producten.

René

Na een eerdere bestellingen, waaronder een klassiek open scheermes van Wacker, vond ik het een goed idee bij Scheersalon een tweede open scheermes van hetzelfde merk aan te schaffen. Aangezien ik... Na een eerdere bestellingen, waaronder een klassiek open scheermes van Wacker, vond ik het een goed idee bij Scheersalon een tweede open scheermes van hetzelfde merk aan te schaffen. Aangezien ik graag wilde weten welke uitvoering(en) er bij Scheersalon op voorraad waren heb ik eerst gebeld. Hierbij werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en werd mijn vraag goed begrepen. Er werd mij aangeboden de uitvoering van het mes te beoordelen van foto's die mij per mail werden opgestuurd. Dat vind ik klasse!

Geweldig goede service waarbij goed geluisterd wordt naar wat de klant te vragen heeft.

Fijne zaak met goede producten en mooie service

Goede communicatie betreffende verzending

ard snellen

Geweldig met 'n kop koffie nemen ze gewoon 'n uur de tijd om me rustig alles uit te leggen en te laten zien

Passie voor de producten en 't vak

Franzjosef

De scheersalon geeft een gedegen productinformatie of tal van scheerproducten. Lang heb ik vooral in het buitenland gezocht naar gedegen sites die informatie gaven over het onderwerp nat scheren.... De scheersalon geeft een gedegen productinformatie of tal van scheerproducten. Lang heb ik vooral in het buitenland gezocht naar gedegen sites die informatie gaven over het onderwerp nat scheren. Geheel onverwachts belande ik op de site van de scheersalon en vond datgene wat ik echt nodig had. Een duidelijke en overzichtelijke site met alle ins en outs over dit onderwerp. Veel informatie vooral voor de "startende" natscheerder.

De mogelijkheid om de diverse producten vooraf naast elkaar te kunnen vergelijken vind ik een aangename tool die ik iedereen kan aanraden. De extra gift was een leuke verrassing.

Ernst Westerhoff

Prima ervaringen met Scheersalon, snelle levertijden en een duidelijke website.

Snelheid van leveren was buiten verwachting, volgende dag in huis!

Bestel hier 1 keer in de zoveel tijd aftershave balm, scheerzeep en kwasten

Goede site en snelle levering

Jesse

Een van de weinige webshops die een speciale soort scheerzeep verkopen waar ik al tijdje naar op zoek ben! Eenmaal de bestelling gedaan, kwam ik er achter dat (weliswaar mijn eigen fout) de... Een van de weinige webshops die een speciale soort scheerzeep verkopen waar ik al tijdje naar op zoek ben! Eenmaal de bestelling gedaan, kwam ik er achter dat (weliswaar mijn eigen fout) de verkeerde variant had gekocht.
In een mail uitgelegd wat de situatie was, en kreeg een zeer nette mail terug dat annulering geen probleem was en dat ik mijn geld terug kreeg. Fijne service!
Uiteindelijk heb ik de juiste variant van de scheerzeep gekocht, en kom nu zeker vaker terug om scheerartikelen te kopen.

Erg duidelijke website met een fijne klantenservice. Ben erg tevreden over het assortiment.

Snelle levering, goed verpakt, nette aftersale. Gewoon zoals het hoort.

Duidelijke website met instructiefilmpjes.
Dat kan voor sommige mensen knullig overkomen, maar ik vind het prettig.