Stynen Guy

1 woord fantastisch !!!!

Geweldig klantvriendelijk

Antoine van Dinter

Snelle levering, goed ingepakt, goede producten.

De producten zijn goed ingepakt, er zit een handgeschreven kaartje bij.

Zeer positief

Uitgebreide beschrijving van de producten

John

Super service. Bij vragen over producten of scheeradvies geen standaard kort en vluchtig mailtje, maar een uitgebreid persoonlijk advies via de telefoon.
Hier nemen ze de tijd voor je om jou...
Hier nemen ze de tijd voor je om jou van echt advies te voorzien.
Super!

De passie voor het vak staat voor op. En dat merk je aan alles. Men vind het leuk om kennis te delen en je zo optimaal te adviseren.

Ik heb een goede ervaring gehad met Scheersalon.
snelle levering en netjes afgeleverd.
het kaartje met de naam van degene die het heeft behandeld vond ik erg netjes.

kaartje van degene die de order heeft gepakt.
snelle levering.

Uitstekende service

Orcun kurt

Heel duidelijk en snel.

jeroen van raak

Nog weinig ervaring was me eerste keer iets bestelde

duidelijke info over product

Joost Prinsen

Uitstekende informatie op de website, snelle levering en de artikelen werden geleverd in een zeer verzorgde verpakking die perfect aansluit bij de producten en de sfeer van het bedrijf. Stijlvol,... Uitstekende informatie op de website, snelle levering en de artikelen werden geleverd in een zeer verzorgde verpakking die perfect aansluit bij de producten en de sfeer van het bedrijf. Stijlvol, aandacht voor detail en een kaartje met een echte handtekening (ik heb het gecheckt, het is niet ingeprint). Keurig!

John

Vandaag besteld morgen in huis.

Diverse supermarkten in Frankrijk/België/Luxemburg zelfs Kruidvat/Trekpleister/Da nergens zijn nog gewone scheermesjes te koop! Vervolgens bij Scheersalon terecht gekomen deze hebben de Gillette... Diverse supermarkten in Frankrijk/België/Luxemburg zelfs Kruidvat/Trekpleister/Da nergens zijn nog gewone scheermesjes te koop! Vervolgens bij Scheersalon terecht gekomen deze hebben de Gillette scheermesjes gewoon op voorraad. TOP!