Johan

Héle goede ervaringen

Makkelijk bestellen, goede kwaliteit producten en informatie

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Wat goed om te horen dat u het bestelproces goed heeft doorlopen. Mochten er ooit nog vragen zijn dan horen wij dat graag.

Cor vd Graaf

Uitstekende webshop en werd keurig op tijd en met zorg verpakt thuis bezorgd.

Mooi assortiment met prima uitleg. Ja en dan de verpakking tijdens verzending. Prima!

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Goed om te horen dat u Scheersalon als een uitstekende webshop ervaart.

Muus

Zeer goed

Na uitgebreid telefonisch contact over de keuze van mijn scheerartikelen werd alles heel vlot geleverd. Het scheren ging in het begin niet optimaal, maar dankzij de hulp van Jeroen gaat het nu... Na uitgebreid telefonisch contact over de keuze van mijn scheerartikelen werd alles heel vlot geleverd. Het scheren ging in het begin niet optimaal, maar dankzij de hulp van Jeroen gaat het nu prima. Hoop binnenkort de zaak te bezoeken voor een optimaal scheeradvies.

Stephan Kamminga

Ik ben perfect geholpen door Jeroen! Hij heeft mij vakkundig wegwijs gemaakt in de wereld van Safety razors.

Gigantisch goede service! Die is tegenwoordig ver te zoeken bij veel bedrijven.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat Jeroen u van de juiste informatie heeft voorzien op het gebied van safety razors. Mochten er ooit nog vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk... Hartelijk dank voor de review. Fijn om te horen dat Jeroen u van de juiste informatie heeft voorzien op het gebied van safety razors. Mochten er ooit nog vragen zijn dan horen wij dat natuurlijk graag!

De Zeeuw

Heel goed.

Fijne webshop met heel veel keus. Bij alle producten uitgebreide informatie. Het doosje openen is echt een feestje.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling in te vullen.

Rob

Uitstekend!

Ruim assortiment en snelle levering! ?

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling in te vullen!

Martin

Correcte en snelle afhandeling van bestelling. Alles zeer netjes en vakkundig verpakt en verstuurd.

Aandacht voor verpakking.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. We vinden het fijn om te horen dat de afhandeling, snelheid en de verpakking goed zijn bevallen. Mocht u ooit nog vragen hebben dan horen wij dat graag.

E. Kustura

Prima ervaring

Snel, duidelijk en overzichtelijk

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling in te vullen. Wij wensen u veel scheer- en verzorgingscomfort toe.

J Bouw

Uitgebreid assortiment met veel keuze in alle categorieën. Goede en duidelijke uitleg per product. Leuk er een spaarsysteem is en altijd snelle levering.

Assortiment/uitleg tips and tricks. Spaarsysteem.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Wat goed om te horen dat u gebruik maakt van ons spaarsysteem. Als er ooit nog vragen zijn over het assortiment dan horen wij dat natuurlijk graag.

Jurrie Christians

Betrouwbaar, snel en correct

Deskundig advies in begrijpelijke taal.

Reactie Scheersalon:

Hartelijk dank voor de review. Goed om te horen dat u ons als betrouwbaar, snel en correct aanmerkt. Wij wensen u veel scheer- en verzorgingscomfort toe.