Bente Sluijsmans

Ik was opzoek naar specifiek barbermes als kerstcadeau voor mijn vader. Zelf ben ik niet zo thuis hierin dus ik moest wat zoekwerk doen. De website had alle informatie die ik nodig had om een goede... Ik was opzoek naar specifiek barbermes als kerstcadeau voor mijn vader. Zelf ben ik niet zo thuis hierin dus ik moest wat zoekwerk doen. De website had alle informatie die ik nodig had om een goede keuze te kunnen maken. Daarbij waren er zoveel verschillende keuzes in prijs en kwaliteit dat er voor mij het perfecte cadeau tussen zat. De website was overzichtelijk en duidelijk. De service was prima, ik had het pakketje, ondanks de drukte van de feestdagen, binnen 1 dag!
Het pakketje was goed verpakt en kwam dus is top staat aan bij bestemming.
Als ik nog iets nodig heb zal ik zeker weten terug komen!

- goede producten
- informatieve en mooie website
- bestelgemak is hoog

Reactie Scheersalon:

Wat goed om te horen dat de informatie op de website heeft geholpen in het maken van de juiste keuze! We hopen je snel terug te zien. Veel scheerplezier!

Joris Funcke

Top!

Het assortiment

Bedankt voor de review!

Gast

Zeer goed. Super behulpzaam. Duidelijke uitleg.

Ze hebben aandacht voor je en denken mee

Reactie Scheersalon:

Dank voor de review! Als we in de toekomst nog mee moeten denken dan horen we dat natuurlijk graag!

E Hoegen Dijkhof

Ben al een paar jaar klant bij dit bedrijf. bevalt me goed ze hebben een uitgebreid assortiment en de levering gaat snel.

snelheid - verpakking - assortiment

Reactie Scheersalon:

Wat goed om te horen dat u een paar jaar fan van ons bent! We blijven continu bezig om het assortiment uit te breiden, dus wie weet gaan wij in de toekomst meer baardwax producten voeren! Dank voor... Wat goed om te horen dat u een paar jaar fan van ons bent! We blijven continu bezig om het assortiment uit te breiden, dus wie weet gaan wij in de toekomst meer baardwax producten voeren! Dank voor review.

N. van Scheijndel

Prima service

snelle levering, je krijgt wat je verwacht plus een beetje (monstertje) meer

Reactie Scheersalon:

Dank voor de review! Hoe is het extraatje bevallen?
Veel scheerplezier toegewenst.

Paul Schonenberg

Ik heb afgelopen half jaar regelmatig scheerspullen gekocht bij Scheersalon. De afhandeling, de snelheid van verzenden, de verzorgde pakketjes, de mooie website, de informatie op de website, de... Ik heb afgelopen half jaar regelmatig scheerspullen gekocht bij Scheersalon. De afhandeling, de snelheid van verzenden, de verzorgde pakketjes, de mooie website, de informatie op de website, de snelle reactie op vragen per mail, de aandacht bij vragen per telefoon en de scheerspullen zelf maken Scheersalon een webwinkel waar ik graag kom shoppen. En als ik er eigenlijk geen reden voor heb, dan verzin ik die.

1. Er staat per merk informatie over het merk en je kunt doorklikken naar het assortiment van dat merk, wat bij Scheersalon te koop is.
2. Er is veel informatie te vinden over hoe je bepaalde...
2. Er is veel informatie te vinden over hoe je bepaalde scheerhandelingen het best kunt uitvoeren en weekje producten je dan kunt gebruiken.
3. Beschikbaarheid verlanglijst.

Reactie Scheersalon:

Wat een mooie en uitgebreiden review! Dankjewel voor de complimenten. We zijn momenteel bezig om een nieuwe website te realiseren. We gaan alle punten die je noemt meenemen. Veel scheerplezier... Wat een mooie en uitgebreiden review! Dankjewel voor de complimenten. We zijn momenteel bezig om een nieuwe website te realiseren. We gaan alle punten die je noemt meenemen. Veel scheerplezier toegewenst!

Kees Bosman

Uitstekend. Een heel mooi assortiment, snel geleerd en alles dik in orde

Groot assortiment met duidelijke beschrijving van de producten. Stipte levering

Reactie Scheersalon:

Bedankt voor de goede review en wat fijn dat de beschrijvingen bij de producten hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Dankjewel voor de tips. Aan de website wordt momenteel gewerkt,... Bedankt voor de goede review en wat fijn dat de beschrijvingen bij de producten hebben geholpen bij het maken van de juiste keuze. Dankjewel voor de tips. Aan de website wordt momenteel gewerkt, hierin wordt de gebruiksvriendelijkheid ook meegenomen.

Netjes en snel!

Goed verzorgd

Danique

De betaling via PayPal mislukte en hierdoor was de bestelling niet doorgekomen. Na 1 belletje werd het meteen opgelost en verzonden! Top service dus. Met het product ben ik ook zeer tevreden!

Goeie en snelle service

Reactie Scheersalon:

Dit horen wij graag. Wat fijn dat de bestelling uiteindelijk is geplaatst en het product ook naar wens is. Veel scheerplezier!

Gast

Cadeau voor vader gehaald, goed.