Tim Van Biesen

Online bestelling uitgevoerd.

Overzichtelijke website. Producten zijn goed gekend bij de eigenaars.

Jerry van dijk

Zeer goed

Persoonlijke service

Stephan Langedijk

Vakkundige en vriendelijke advisering

Persoonlijke benadering, vakkundige kennis

N. Schiphorst

Kado voor verjaardag gezocht

Duidelijke (bestel) site, mooi product, kwaliteit is hoog, snelle levering, mooi verpakt, xtraatje erbij, nice!

Reactie Scheersalon:

Goed om te horen dat alles zo goed is bevallen. Veel scheerplezier!

Gast

Snelle levering en mooi verpakt

Duidelijk, overzichtelijk en snel

JP Vael

Frank

Prettig contact en super beleving in de winkel

Kennis van producten en authentiek scheren

Reactie Scheersalon:

Wat goed dat de beleving in de winkel helemaal over is gekomen. De website is momenteel in ontwikkeling, dus daar wordt inderdaad iets mee gedaan. Dankjewel voor de tip en hopelijk zien we je snel... Wat goed dat de beleving in de winkel helemaal over is gekomen. De website is momenteel in ontwikkeling, dus daar wordt inderdaad iets mee gedaan. Dankjewel voor de tip en hopelijk zien we je snel terug.

Albert

Prima ! Mooi product, snelle levering.

Mooie producten, mooie site, leuke filmpjes en snelle levering !

Reactie Scheersalon:

Wat goed om te horen dat alle producten en service zo goed zijn bevallen. Veel scheerplezier!

Edwin

Zeer tevreden, al vaker wat besteld. En altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Makkelijke en toegankelijke site.

Reactie Scheersalon:

Wat goed om te horen dat je al vaker bij ons besteld hebt. Mocht je ooit nog vragen of opmerkingen hebben kun je altijd contact met ons opnemen. Veel scheerplezier en wij blijven zo doorgaan!

Henk Trapman

Hier terechtgekomen op zoek naar een niet alledaags merk

Breed gesorteerd

Reactie Scheersalon:

We proberen ons assortiment doorlopend uit te breiden met nieuwe producten en merken. Niet prettig om te horen dat het pakketje verkeerd was geadresseerd. Mochten er in de toekomst nog vragen of... We proberen ons assortiment doorlopend uit te breiden met nieuwe producten en merken. Niet prettig om te horen dat het pakketje verkeerd was geadresseerd. Mochten er in de toekomst nog vragen of opmerkingen zijn dan kunt u altijd contact opnemen.