Wij hebben Electro World ingeschakeld ivm defect aan wasmachine. wij zijn zeer tevreden met de snelle en professionele service. vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als de monteurs
berbee j h g
Gerard Braam
Al jaren betrouwbare winkel
Ben al jaren klant naar volle tevredenheid. Service en goed overleg doen veel!
Stippie
Ik ben al meer dan 40 jaar klant bij Schoonderbeek. Op Internet worden op verschillende websites dezelfde producten soms goedkoper aangeboden. Toch kies ik daar meestal niet voor omdat ik service en...Ik ben al meer dan 40 jaar klant bij Schoonderbeek. Op Internet worden op verschillende websites dezelfde producten soms goedkoper aangeboden. Toch kies ik daar meestal niet voor omdat ik service en kennis over het product belangrijk vind. En dat maak Schoonderbeek volledig waar. Ook klachten worden serieus genomen en correct en klantvriendelijk afgehandeld. Schoonderbeek is zuinig op zijn klanten en dat is voor mij tegenwoordig veel waard.
Was wel haastig bezig, en kon niet de oplossing vinden,en zodoende werd gezegd, bel jansen uit noordwijkerhout en die kunnen komen met spoed. die heeft ook de oplossing gevonden.
Ronald Geskus
Goed en vlot geholpen.
Jan Hein Braam
Goede zaak met uitstekende monteurs en service
Harry
Prima geholpen en geadviseerd
Rob Koning
Heel erg goed, goede informatie om keuze te maken voor aan te schaffen product, snelle en adequate reactie op vragen via de mail, deskundige monteurs die inbouw koel-vriescombinatie hebben...Heel erg goed, goede informatie om keuze te maken voor aan te schaffen product, snelle en adequate reactie op vragen via de mail, deskundige monteurs die inbouw koel-vriescombinatie hebben geplaatst, niets dan lof.