Reeds 50 jaar hebben we alle belangrijke beslissingen op electro- en huishoudelijk gebied bij Schoonderbeek gekocht -ook een nieuwe keuken in 1993 - en we zijn tevreden over de bediening en...Reeds 50 jaar hebben we alle belangrijke beslissingen op electro- en huishoudelijk gebied bij Schoonderbeek gekocht -ook een nieuwe keuken in 1993 - en we zijn tevreden over de bediening en hoe alles is verlopen.
Goede evenwichtige advisering bij aankoop
Frans en Hannie Mensen
Onze ervaring met dit bedrijf en eigenaar is voor ons zeer prettig en persoonlijk.
Joost
Goed persoonlijk advies in de winkel en keurig en snel geïnstalleerd
M. Vos
Precies op tijd, netjes gewerkt en alles ook opgeruimd. Vriendelijke monteurs, helemaal top!
Chantal
Goed advies en vooral goede service aan huis.
Veenendaal
Personeel helpt je gelijk en heeft verstand van het product
Kopen bij een lokale winkel heeft veel voordelen. Service en klantvriendelijk. Overigens : onze Miele wasmachine (er is geen betere) gaf na 8 jaar al de geest. Nu is het een Samsung geworden....Kopen bij een lokale winkel heeft veel voordelen. Service en klantvriendelijk. Overigens : onze Miele wasmachine (er is geen betere) gaf na 8 jaar al de geest. Nu is het een Samsung geworden. Voor ons geen dure Miele meer.
Goede service en informatie
De medewerkster heeft een goed advies gegeven om een weloverwogen keuze te kunnen maken.