Rob van Leeuwen

12 jaar geleden bij de aanleg van een nieuwe keuken een uitstekende ervaring beleefd bij dit bedrijf en onlangs bij de keuze van een inductie kookplaat , aanschaf en uitvoering heb ik hetzelfde... 12 jaar geleden bij de aanleg van een nieuwe keuken een uitstekende ervaring beleefd bij dit bedrijf en onlangs bij de keuze van een inductie kookplaat , aanschaf en uitvoering heb ik hetzelfde ervaren. Vragen worden snel en adequaat opgelost. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen met deskundig personeel.

William Rijnbeek

Route in huis had wat obstakels, maar die werden vlot genomen. Nuttig advies gehad mbt de dosering van het wasmiddel. De mannen hebben de boel keurig achtergelaten. Ik ben een tevreden klant.

Goede uitleg over de apparatuur

Top!!!goed en vriendelijk personeel. Alles echt top in orde.

H.J. Holscher

Bij betaling vermeldde ik: geweldige service! Dat zegt, hoop ik, genoeg!

jan van kampen

Het kan niet beter daarom ben ik ook een zeer tevreden klant

P F Kamstra

Ik koop m’n hele leven altijd alles hier bij Schoonderbeek, van een lampje tot de grootste apparaten, nog nooit een klacht over gehad altijd wordt alles correct afgehandeld, dus mij zien ze niet bij... Ik koop m’n hele leven altijd alles hier bij Schoonderbeek, van een lampje tot de grootste apparaten, nog nooit een klacht over gehad altijd wordt alles correct afgehandeld, dus mij zien ze niet bij die hele grote winkels zoals een mediamarkt waar de service nul punt nul is. Ik blijf gewoon bij onze plaatselijke winkel want qua prijs maakt het helemaal niets uit, en goeie service vindt ik het allerbelangrijkst.

José Bon

Prima geholpen, goede informatie, snelle levering.

Een goede ervaring

A. Mulder

Snelle service en aardige gasten die het fornuis kwamen brengen en aansluiten ben er erg tevreden over