Annemarie

Wij zijn klant bij Schoonderbeek sinds de jaren 90 en hebben de afgelopen 25 jaar veel verschillende apparaten bij hen gekocht. Onze ervaring, zowel bij aankoop als m.b.t. de service bij latere... Wij zijn klant bij Schoonderbeek sinds de jaren 90 en hebben de afgelopen 25 jaar veel verschillende apparaten bij hen gekocht. Onze ervaring, zowel bij aankoop als m.b.t. de service bij latere problemen en/of vragen, was steeds positief. Voor ons is Schoonderbeek dan ook een vertrouwd adres waar we graag terugkomen.

B Corts

Wij hebben een prettige ervaring met dit bedrijf

Een beter bedrijf als dit, is in de naaste omgeving niet te vinden, naar onze mening.

Karin

Snelle levering en plaatsing van nieuwe wasmachine met goede uitleg ter plekke, incl informatie over onderhoud en optimaal gebruik.

Al vele jaren goede ervaring met Schoonderbeek zowel voor levering van apparatuur als snelle service bij storing.

Jammer dat vergeten was de waterkraan open te zetten waardoor nog 1 dag de afwas met de hand gedaan moest worden. Slordig!!

Martin

9 led-lampen gekocht
Binnen een week was er 1 stuk
Zonder gedoe een nieuwe gekregen

M.schults

Prima winkel, goed geholpen, goed advies gekregen, klantvriendelijk. Snelle service. Nette levering. Kortom a
Een aanrader.

Al jaren klant en je bent geen nummer in deze zaak. Ook telefonisch altijd een luisterend oor en goede adviezen.