Karin bouwhuis

Goede ervaring

Familie Westrik

Topbedrijf. Kan niet anders zeggen. We hebben vijf jaar geleden ons helemaal laten adviseren over de inrichting maar inmiddels verhuisd en ook Solano weer ingeschakeld. Prettig was dat degene die... Topbedrijf. Kan niet anders zeggen. We hebben vijf jaar geleden ons helemaal laten adviseren over de inrichting maar inmiddels verhuisd en ook Solano weer ingeschakeld. Prettig was dat degene die langs kwam nog wist van de vorige woning. Erg betrokken. Monteurs zijn allervriendelijkst en behulpzaam. Eindresultaat is wederom prachtig.

Halbe

T.n.t. toe niet tevreden, ze moeten nog opgehangen worden. elke stap is niet vlekkeloos verlopen waardoor de bestelling later is. Gevraagd of ze hier dan met het bevestigen rekening mee kunnen... T.n.t. toe niet tevreden, ze moeten nog opgehangen worden. elke stap is niet vlekkeloos verlopen waardoor de bestelling later is. Gevraagd of ze hier dan met het bevestigen rekening mee kunnen houden. maar helaas daarna niets meer vernomen. We krijgen gewoon de extra wachttijd erbij.
Op zich qua gesprek klachtvriendelijk maar qua afhandeling helaas niet.

Reactie Solano Wonen:

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten. Door een vertraging op een onderdeel van uw bestelling, is de bestelling inderdaad later geleverd. Dit hebben wij vooraf... Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u langer heeft moeten wachten. Door een vertraging op een onderdeel van uw bestelling, is de bestelling inderdaad later geleverd. Dit hebben wij vooraf per mail kenbaar gemaakt. Uiteraard is een vertraging altijd vervelend maar we streven ernaar om de montage tijdig uit te voeren. Excuses voor het ongemak.

Meulman

Goede producten voor een nette prijs.

Goede klantenservice

Bertus

Uitstekend

Komt afspraken qua levertijd na

Dennis de Wit

Prima gegaan, alleen was er een afdek-kapje afgebroken tijdens transport (waarschijnlijk). Dit hebben we zelf hersteld met kunststoflijm.

levertijd netjes aangegeven

R. Brand

De bestelde kleurstalen snel in huis en daarna twee duo rolgordijnen besteld. Ruim binnen de aangegeven levertijd ontvangen.

mieke

In 2018 onze zonneschermen laten verzorgen door Solano. En super tevreden..een 10.. Nu plissé hordeuren gekocht via de webshop en niet tevreden. We komen niet uit het geschil over de hoogte van de... In 2018 onze zonneschermen laten verzorgen door Solano. En super tevreden..een 10.. Nu plissé hordeuren gekocht via de webshop en niet tevreden. We komen niet uit het geschil over de hoogte van de deuren. Na eerder fantastische service valt deze houding ons erg tegen. Als service een monteur langs laten komen om te kijken naar het probleem lijkt ons heel redelijk. Solano wil hier voorrij kosten voor rekenen. Een teleurstellende afhandeling voor een vervelend probleem. Jammer aangezien ze een mooi aanbod hebben

Mooi aanbod. zeer goed geprijsd

Duncan

Handige website en goede prijzen, maar lange wachttijden en telkens zelf contact zoeken.

De website werkt handig en is overzichtelijk.

J.A.M. van der Veldt

Snelle en goed nagekomen afspraken