Dimitri Heye

Dubbel gevoel, bestelling goed verlopen en tijdig geleverd maar bij plaatsing hebben we gezien dat beide rolgorijnen een " las " hebben over de volledige lengte van het rolgordijn. Denk dat er een... Dubbel gevoel, bestelling goed verlopen en tijdig geleverd maar bij plaatsing hebben we gezien dat beide rolgorijnen een " las " hebben over de volledige lengte van het rolgordijn. Denk dat er een stuk is bijgezet. Dit is zichtbaar en storend wanneer het rolgordijn naar beneden is, als ik dit had geweten ( stond nergens vermeld ) had ik het ook nooit besteld !

Geen duidelijke communicatie over " las "

E. Krijgsman

Overzichtelijke site en vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon. Screens hangen nog niet maar het lijkt van degelijke kwaliteit en alles is goed verpakt.

fjodor rademaker

Zeer positief. Aardige monteurs en goed in showroom geholpen

afspraken nakomen en goed kwaliteit schermen. Niet helemaal terecht waarom toeslag verdieping moest gelden. Is 1 minuut met de lift. Voor de rest geen extra werkzaamheden

Jelka Bouwhuis

Prijs kwaliteit is goed, wij zijn voor het merk luxaflex gegaan

Sasha

Showroom bezocht. Goed en uitgebreid geholpen. De monteurs hebben uiteindelijk alles ingemeten en mij van passend advies voorzien. De zonwering is vorige week opgehangen. Erg tevreden klant!... Showroom bezocht. Goed en uitgebreid geholpen. De monteurs hebben uiteindelijk alles ingemeten en mij van passend advies voorzien. De zonwering is vorige week opgehangen. Erg tevreden klant! Complimenten voor de klantenservice en de mannen van de montage.

Goede communicatie , duidelijke website, goed advies

Lucas

Voor de tweede keer besteld. Snelle levering en goede kwaliteit. Ik twijfelde over de maatvoering, maar de vriendelijke klantenservice heeft mij goed geholpen!

Klantenservice, levering, goed

Goede ervaring

Ronny Kamsma

Ben zeer blij met mijn plissés. Kwaliteit is goed en het scheelde behoorlijk in prijs met andere websites. Alles verliep ook goed van bestelling tot levering, goed op de hoogte gehouden.

R.vaars

Keurige levering