nieboer

scherpe prijs

Dick

Fijn bedrijf . Makkelijk zoeken op de site en zeer makkelijk om te bestellen. Snel en goed geleverd. Meetinstruties zeer duidelijk.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

F. de Jong

Prima service. Afspraken worden nagekomen.

Prijs - Kwaliteit

Solano

Verkeerde levering. wacht nu al 3 maanden op mijn luxaflex.

Advies in de winkel was goed.

Reactie Solano Wonen:

Beste meneer Koster,
Vervelend dat u dit zo heeft ervaren, door onze fout zijn er verkeerde jaloezieën bij u geleverd.
Wij hebben direct nieuwe jaloezieën besteld, maar helaas konden wij...
Beste meneer Koster,
Wij hebben direct nieuwe jaloezieën besteld, maar helaas konden wij deze niet sneller leveren dan nu.
Gelukkig is dit probleem opgelost en zijn de nieuwe jaloezieën reeds bij u afgeleverd.
Hopelijk beleeft u hier nog lang plezier aan.

Freerk

Komt de afspraken na.

Nette verzending en goede producten.

Hamid

Uitstekend!!

Snelle levering, alles naar wens

koning

Makkelijk mijn spullen bestelt met duidelijke handleiding voor de maatvoering . de luxaflex passen perfect

netjes geleverd met eigen vervoer

H.J. Steenvoorden De Dalen 51 1945 NC Beverwijk

Correcte afwikkeling van de opdracht. Alleen spijtig dat wij na twee dagen na de bestelling een mail kregen waarin vermeld werd dat er 5 % korting verleend werd op een bestelling voor dat weekend.... Correcte afwikkeling van de opdracht. Alleen spijtig dat wij na twee dagen na de bestelling een mail kregen waarin vermeld werd dat er 5 % korting verleend werd op een bestelling voor dat weekend. Wij kwamen daar echter niet voor in aanmerking!

Goede kwaliteit voor het product wat wij besteld hadden.

particulier

De rolgordijnen hangen goed. De maten en de kleuren waren ook goed. Eén minpuntje er zat geen bevestigingsbeschrijving bij.